ΖΩΔΙΑ

Τρίτη 2/12//14: Πλανητική υπερπαραγωγή στα ζώδια της φωτιάς

Τρίτη 2/12//14: Πλανητική υπερπαραγωγή στα ζώδια της φωτιάς

Σήμερα η Σελήνη από το πύρινο ζώδιο του Κριού σχηματίζει τρίγωνο με τους ευεργέτες πλανήτες Αφροδίτη και Δία που βρίσκονται στα επίσης πύρινα ζώδια, Τοξότη και Λέοντα, αντίστοιχα.

Πρόκειται για μια αστρολογική συνθήκη ιδιαίτερα ευνοϊκή που σήμερα θα νιώσουν την ενέργειά της, ακόμα και οι πιο… δύστροποι ή απαισιόδοξοι.

Η εύνοια του μεγάλου πύρινου τριγώνου απλώνεται σε όλους τους τομείς:
- Όσον αφορά στα πρακτικά καθημερινά θέματα κυριαρχεί το πνεύμα του Κριού που ζητάει δράση και πρωτοβουλίες, προκειμένου να εκτονωθούν οι εντάσεις και να δοθεί άμεση λύση στις υποθέσεις μας.
- Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ζητάει να περάσουμε καλά, να ζήσουμε τη στιγμή, να διασκεδάσουμε και να μην προβληματιζόμαστε και πολύ γι’ αυτά που μας απασχολούν.
- Ο Δίας από το Λέοντα δίνει ένα μεγαλόκαρδο και γενναιόδωρο glamour στην όλη ατμόσφαιρα και μας δημιουργεί την ανάγκη να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να τους κάνουμε δώρα, αλλά και να ικανοποιήσουμε τα δικά μας, πιθανόν ακριβά καταναλωτικά γούστα.

Γενικότερα, σήμερα το πλανητικό σκηνικό ευνοεί να κυνηγήσουμε στόχους, ν’ αρπάξουμε ευκαιρίες, να διεκδικήσουμε ή να εισπράξουμε χρήματα, να τελειώσουμε με εκκρεμότητες. Και βέβαια, δίνεται σε όλους μας η ευκαιρία να εισπράξουμε την εύνοια της Αφροδίτης και του Δία στον αισθηματικό τομέα και στις σχέσεις μας, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι. Όλοι απόψε θα έχουν ένα βράδυ ερωτικό με τον/την σύντροφο, θα φλερτάρουν, θα κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες κ.λπ.

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες ζουν μια… υπερπαραγωγή και αν έχουν κάτι στο μυαλό τους, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνουν τις κινήσεις που θέλουν.

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι νιώθουν την ανάγκη να βρεθούν με φίλους, να διασκεδάσουν και να αποκαταστήσουν σχέσεις.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα ανακτήσουν χαμένο έδαφος λόγω της πύρινης ορμητικότητας που έχει η μέρα, αλλά θα πρέπει να προσέξουν τη βιασύνη από την πλευρά τους.
Ταύροι και Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι δεν μένουν ανεπηρέαστοι από το κλίμα αισιοδοξίας και καλοπέρασης, που τους μεταφέρεται κυρίως μέσω των άλλων και τους δίνεται η ευκαιρία να αναζωογονηθούν.

Εν κατακλείδι, οι ουρανοί επιτάσσουν:

Ζούμε τη στιγμή, αφήνουμε στενοχώριες στην άκρη.

Προχωρούμε δυναμικά τις υποθέσεις μας και αρπάζουμε όλες τις ευκαιρίες.

Διασκεδάζουμε, ερωτοτροπούμε και φλερτάρουμε!

Αυτά και άλλα πολλά για όλα τα ζώδια είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη σήμερα, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!