ΖΩΔΙΑ

Χριστούγεννα 2014: Τα άστρα λένε «ναι» σε ξεφαντώματα!

Χριστούγεννα 2014: Τα άστρα λένε «ναι» σε ξεφαντώματα!

Η Σελήνη από τα ξημερώματα έχει εγκαταλείψει την κάπως βαριά αιγοκερίσια ατμόσφαιρα και βρίσκεται πλέον στην πιο φιλελεύθερη και «αεράτη περιοχή» του Υδροχόου.

Έτσι, το διήμερο των Χριστουγέννων, το αστρολογικό κλίμα ευνοεί τις παρέες, την εκκεντρικότητα, τις εορταστικές συνάξεις, τα γλέντια και γενικότερα θα δώσει αρκετή «τρέλλα» στη συμπεριφορά μας, διώχνοντας για λίγο τα μουντά συναισθήματα και τις αρνητικές σκέψεις.

Τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα που βρίσκονται περισσότερο στο στοιχείο τους εισπράττουν πιο άνετα την υδροχοϊκή ενέργεια και δίνουν άλλον αέρα στις γιορτινές παρέες και στις οικογενειακές συγκεντρώσεις των ημερών.

Από την Παρασκευή το πρωί και μετά, το σκηνικό αλλάζει προς άλλη κατεύθυνση, πιο χαλαρή, πιο νωχελική και συναισθηματική, αφού η Σελήνη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων.

Έχουμε την τάση να δώσουμε, να κατανοήσουμε, να συνυπάρξουμε με τον περίγυρο, καθώς και να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας τη μουσική, το ποτό και το χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Πιο πολύ «στα νερά τους» βρίσκονται τα ζώδια του νερού και της γης, αλλά όλοι λίγο-πολύ θα νιώσουμε την ενέργεια της Ιχθυακής αγάπης να μας κατακλύζει αυτές τις γιορτινές μέρες.

Μια άλλη σημαντική αστρολογική αλλαγή που συμβαίνει αυτές τις μέρες και επηρεάζει όλους μας είναι η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη, που εγκαταλείποντας το μυστικό και εμμονικό περιβάλλον του Σκορπιού, δηλώνει ότι σιγά-σιγά τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) αρχίζουν να ανασαίνουν.

Αυτό περίπου θα είναι το πλανητικό σκηνικό μέχρι την Κυριακή. Ας φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε τις θετικές ενέργειες και να δώσουμε στις μέρες αυτές το νόημα και την αξία που τους αρμόζει.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/12;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24 έως 26 Δεκεμβρίου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/12 έως 26/12

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/12

Τα δώρα που δεν πρέπει να προσφέρεις