ΖΩΔΙΑ

Τσικνοπέμπτη, δράση και επικοινωνιακό ξεφάντωμα...

Τσικνοπέμπτη, δράση και επικοινωνιακό ξεφάντωμα...

Αν και η Σελήνη μέχρι το απόγευμα που θα περάσει στον Τοξότη εξακολουθεί να δοκιμάζεται στα βαθιά νερά του απαιτητικού Σκορπιού, η σημερινή μέρα προβλέπεται πιο «εύπεπτη» από τη χθεσινή. Έτσι, μέχρι το βραδάκι το τρίγωνο της Σελήνης με τον πλανήτη της δράσης τον Άρη μάς δίνει την ευκαιρία να γίνουμε πιο δραστήριοι, να συμπεριφερθούμε ήρεμα και ψύχραιμα, να προβούμε σε διερευνήσεις και μυστικές κινήσεις και να βρούμε λύσεις που απαιτούν οξυδέρκεια και διαίσθηση.

Tip: Η μέρα ενδείκνυται για υδραυλικές εργασίες και επιδιορθώσεις συσκευών παντός είδους που λειτουργούν με νερό.

Στο ανωτέρω κλίμα κινούνται πιο άνετα Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι, που λειτουργούν μεθοδικά, χωρίς άγχος, διεκπεραιώνουν εκκρεμότητες και συνεργάζονται άψογα με τους άλλους σε όλες τις υποθέσεις.


Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει άρδην από το απόγευμα και μετά, που η Σελήνη μπαίνει στο αισιόδοξο και φλογερό ζώδιο του Τοξότη. Εγκαταλείπουμε, την καχυποψία και την επιφύλαξη σε λόγια και έργα και λειτουργούμε, αν όχι ανεμπόδιστα, σίγουρα πιο φουριόζικα και απαλλαγμένοι από εμμονές, περνάμε στη δράση. Το επεκτατικό αυτό κλίμα ενισχύεται από τον ορθόδρομο πλέον Ερμή στον Υδροχόο, που συμμαχεί με τη Σελήνη στον Τοξότη, σχηματίζοντας ευμενή όψη εξαγώνου. Η συνεργασία των ζωδίων Τοξότη και Υδροχόου προωθεί την επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων, τις πρωτότυπες και θαρραλέες λύσεις, αλλά και το αποφασιστικό κυνήγι όσων πιστεύουμε και επιθυμούμε.
Το διαδίκτυο παίρνει φωτιά, οι ιδεολογικές προτροπές, η ανταλλαγή απόψεων και μηνυμάτων είναι ατελείωτες, ενώ οι συζητήσεις γίνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και προσανατολιζόμαστε σε καινοτόμες αποφάσεις.

Από το απόγευμα και μετά, με την αλλαγή της πλανητικής ενέργειας, έρχεται η σειρά των υπόλοιπων 6, Ζυγών, Υδροχόων, Λεόντων, Κριών, Διδύμων και Τοξοτών, για να νιώσουν εσωτερική αναζωογόνηση και να κινηθούν επικοινωνιακά για να πραγματοποιήσουν τις επιδιώξεις τους μέσω της τόλμης και της γόνιμης σκέψης.

Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι η Σελήνη στον Τοξότη, πέρα από τη σκέψη και τις ιδέες και την ανταλλαγή απόψεων αγαπάει την καλή παρέα, το γέλιο και το ξεφάντωμα, γι’ αυτό ας υποκύψουμε όλοι στο τοξοτικό κλίμα, δίνοντας λίγη τρέλα στη βραδιά μας και απολαμβάνοντας με καλή παρέα μια αξέχαστη βραδιά.

Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/2;

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη στον Τοξότη σας εύχεται… καλά κρασιά!

Οικονομικές προβλέψεις, από 12 έως 15 Φεβρουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/2

Αποκριάτικες στολές για μικρούς μπόμπιρες