ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος με φλόγα, πάθος και βάθος

Πανσέληνος με φλόγα, πάθος και βάθος

Σήμερα ο Ήλιος βρίσκεται στους Ιχθύες και η Σελήνη στην Παρθένο, σχηματίζοντας όψη αντίθεσης μαζί του. Η Πανσέληνος του Μαρτίου είναι γεγονός!Πρόκειται για μια Πανσέληνο πολύ προτρεπτική στο να δράσουμε, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας τριών πλανητών στον Κριό και γενικότερα λόγω του στοιχείου της φωτιάς που κυριαρχεί στο πλανητικό σκηνικό.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα επιτείνει το πάθος που θα έχει η μέρα μας, η οποία θα είναι πολύ έντονη συναισθηματικά (Ιχθύες), αλλά και αρκετά ψυχρή και υπολογιστική (Παρθένος).

Οι αστρολογικές συγκυρίες κάτω από το οποίες διαδραματίζεται η Πανσέληνος του Μαρτίου μας δείχνουν ότι στο τέλος αυτός που κερδίζει είναι ο πιο αποφασιστικός, ο πιο γενναίος, ο πιο ανταγωνιστικός και ο πιο αυθάδης.

Τα κύρια μηνύματα αυτής της Πανσελήνου θα μπορούσαν να συνοψιστούν ως εξής: Πράξεις όχι αναλύσεις, συναίσθημα χωρίς δολοπλοκίες, Πάθος χωρίς δόλο.

Η επίδραση του φαινομένου της Πανσελήνου εκτείνεται μερικές μέρες πριν και μετά την κορύφωσή του. Ας δούμε πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια:

Οι Κριοί ξεχειλίζουν από ενέργεια και θέληση, ζητάνε, απαιτούν, ρισκάρουν, αλλά επιβάλλεται να έχουν μέτρο γιατί εκτίθενται σε σωματική και ψυχολογική κατάρρευση.

Οι Ταύροι μπορούν να βιώσουν πολύ όμορφες ερωτικές και δημιουργικές στιγμές φροντίζοντας να τις κρατήσουν σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο, ειδικά αν έχουν και λόγο να αποκρύψουν κάτι.

Οι Δίδυμοι θα χρειαστεί να ασχοληθούν με το χώρο που ζουν και με την οικογένεια γενικότερα, αλλά οι συναναστροφές με κάποιους με φίλους ή συνοδοιπόρους θα είναι αυτές που θα τους εκπλήξουν και ευχάριστα και δυσάρεστα.

Οι Καρκίνοι θα είναι σε διαρκή εγρήγορση, υπάρχει κάτι που τους περιμένει στη γωνία από το παρελθόν, αλλά και νέα πρόσωπα, νέες γνωριμίες και απρόσμενη επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι Λέοντες θα πρέπει να διαπραγματευτούν οπωσδήποτε για οικονομικά θέματα, ευνοούνται πάρα πολύ και μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελός τους, ενώ βλέπουν να βελτιώνονται και πολλά γύρω τους.

Οι Παρθένοι θέλουν να αλλάξουν από εξωτερική εμφάνιση μέχρι στάση και συμπεριφορά απέναντι στις καταστάσεις. Ευνοείται κάθε αλλαγή, αλλά μακριά από αναλύσεις παρά μόνο πράξεις, για να μη χάνουν χρόνο.

Οι Ζυγοί επιδιώκουν να βγάλουν προς τα έξω ότι τους προβληματίζει, ζητάνε ξεκαθαρίσματα, δίνουν τελεσίγραφα ειδικά σε συντρόφους και συνεργάτες και γενικά είναι ανένδοτοι και ανυποχώρητοι στο να περάσει το δικό τους.

Οι Σκορπιοί είναι πολύ παραγωγικοί και δημιουργικοί ειδικά σε ομαδικές δραστηριότητες, ζητάνε νόημα στην καθημερινότητα, αλλά η έντονη διέγερση μπορεί να τους κουράσει και να τους καταβάλλει.

Οι Τοξότες προσπαθούν να μετατρέψουν τις δυσκολίες σε ψυχαγωγικό παιχνίδι, ειδικά τις επαγγελματικές και κυνηγάνε τις απολαύσεις σε όλους τους τομείς, αλλά για κάποιους θα υπάρξουν απογοητεύσεις.

Οι Αιγόκεροι ψάχνουν για νέα ερεθίσματα, ξεσηκώνονται προς εκκεντρικές και πνευματικές αναζητήσεις και αισθάνονται πως πρέπει να σταματήσουν τις εκπτώσεις και τις υποχωρήσεις στις επιλογές τους.

Οι Υδροχόοι μπορεί να συνειδητοποιήσουν πως χάνουν τον έλεγχο μιας κατάστασης, έχουν έντονα υπαρξιακά ερωτήματα και βρίσκονται σε εγκεφαλικό οργασμό. Επίσης καλό θα ήταν να ασχοληθούν και με οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες που ευνοείται η διευθέτησή τους.

Τέλος οι Ιχθύες κάνουν στρατηγικές κινήσεις και είναι αποφασισμένοι να πείσουν συντρόφους και συνεργάτες με δολοπλοκίες και τεχνάσματα. Παίρνουν αυτό που θέλουν χωρίς καν οι άλλοι να καταλάβουν πώς τους το παραχώρησαν.


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/3;

Η Πανσέληνος του Μαρτίου, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

10 πράγματα που δηλώνουν ότι είσαι γνήσιος Ιχθύς

Φρόντισε τον εαυτό σου και αυτός θα στο ανταποδώσει!

Οικονομικές προβλέψεις, από 5 έως 8 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/3

Σχετικές ειδήσεις