ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρει η χώρα αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρει η χώρα αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης | Ειδήσεις: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Παρασκευή (09/11/2018), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ»

«Επιστρέφοντας, αργά το βράδυ από το εξωτερικό, είδα τη χθεσινή συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα. Και ένιωσα αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες: θυμό και αγανάκτηση. Με κυνισμό και αλαζονεία, εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση, ούτε και από τα ψέματά του που βάφτισε “αυταπάτες”», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Και συνεχίζοντας την επίθεσή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους έχει γονατίσει στους φόρους και τις εισφορές. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, χρειάζεται καλύτερο κράτος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε, εξάλλου, πως «το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο δημόσιο, αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα».

Και στρέφοντας εκ νέου τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού, ανέφερε: «Τον κ. Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση. Εμάς μας ενδιαφέρουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες -ιδίως οι νέοι- που θέλουν δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια. Γι’ αυτούς θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Τι θα γίνει με όσους συνταξιούχους δεν έκαναν αίτηση στον ΕΦΚΑ