ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στην Κίνα με τη «σωσία» της Γκου Καλάι

Χαμός στην Κίνα με τη «σωσία» της Γκου Καλάι

Η Γκου Καλάι «εκπροσωπήθηκε» από μια «σωσία» της στο δικαστήριο, υποστηρίζει μια φημολογία στην Κίνα που πήρε τεράστιες διαστάσεις στο Διαδίκτυο και οδήγησε τις κινεζικές αρχές να μπλοκάρουν τη λέξη «σωσίας» στις μηχανές αναζήτησης.

Η σύζυγος του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους του Κομμουνιστικού Κόμματος Μπο Σιλάι καταδικάσθηκε σε θάνατο με αναστολή για τη δολοφονία του Βρετανού επιχειρηματία, έγκλημα το οποίο βρίσκεται στη ρίζα ενός σκανδάλου το οποίο έχει συγκλονίσει το Κομμουνιστικό Κόμμα, προκαλώντας εκατομμύρια σχόλια στο Ίντερνετ.

Η κρατική τηλεόραση της Κίνας μετέδωσε μερικές εικόνες της Γκου να δηλώνει στους δικαστές της ότι αποδέχεται την ετυμηγορία.

Όμως η Γκου, η οποία είναι επίσης επιτυχημένη συγγραφέας, εμφανίσθηκε με πρησμένο πρόσωπο και αρκετά κιλά παραπάνω, σε σχέση με τις παλιές φωτογραφίες της.

Πάρα πολλοί χρήστες του Ίντερνετ, πεισμένοι πως θα είχε έτσι κι αλλιώς ευνοϊκή μεταχείριση δεδομένου ότι ο σύζυγός της υπήρξε μέλος του κεντρικού Πολιτικού Γραφείου, υποστήριξαν πως στη θέση της Γκου Καλάι δικάσθηκε μια σωσίας της.

Διαβάστε επίσης:

Η Λεπέν κέρδισε τη Μαντόνα

Independent: «Ο Έλληνας ασθενής επιστρέφει για βοήθεια»

Καταστρέφεται η αρχαία βασιλική της Αγίας Τριάδος στα κατεχόμενα