ΚΟΣΜΟΣ

21 Δεκεμβρίου 2012: NASA - Γιατί δεν ήρθε το τέλος του κόσμου...εχθές!

21 Δεκεμβρίου 2012: NASA - Γιατί δεν ήρθε το τέλος του κόσμου...εχθές!

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την 21η Δεκεμβρίου του 2012. Αυτή είναι η ημέρα που το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει και οι συνωμοσιολόγοι κάνουν λόγο για την αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία πραγματική απόδειξη ότι ο κόσμος θα τελειώσει την επόμενη εβδομάδα, τονίζουν οι άνθρωποι της NASA, απορρίπτοντας απορρίπτουν όλες τις προφητείες για την Ημέρα της Κρίσεως όσο παλιές κι αν είναι.

Όμως η NASA δεν σταμάτησε μόνο στην απομυθοποίηση και τις προβλέψεις για την 21η Δεκεμβρίου του 2012, και κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο της προληπτικά, με λεπτομέρειες και αποδείξεις ότι ο κόσμος δεν θα τελειώσει εκείνη την ημέρα.

Το βίντεο χρονολογείται και παρουσιάζεται σαν κάποιος να πρέπει να το παρακολουθήσει στις 22 Δεκεμβρίου, με έναν αφηγητή που εξηγεί γιατί ο κόσμος δεν θα τελειώσει την επόμενη εβδομάδα, και αυτό είναι ένα σημάδι της απίστευτης εμπιστοσύνης προς τους επιστήμονες.

Το βίντεο εξηγεί τα γεγονότα: Ότι ποτέ το ημερολόγιο των Μάγια δε είχε προβλέψει το τέλος του κόσμου, ότι αστεροειδείς ή παριές πλανήτων δεν είναι στο δρόμο προς τη Γη, και ότι ο Ήλιος δεν είναι ένας κίνδυνος για τον πλανήτη μας.

Η NASA κάνει αυτήν την προσπάθεια με στόχο τα παιδιά και τους έφηβους που νομίζουν ότι απειλείται η ζωή τους από την αποκάλυψη της 21η Δεκεμβρίου του 2012.

Δείτε το βίντεο: