ΚΟΣΜΟΣ

Οι Τούρκοι έκαναν εμποροπανήγυρη το τέλος του κόσμου!

Οι Τούρκοι έκαναν εμποροπανήγυρη το τέλος του κόσμου!

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στη γαλλική πόλη Bugarach και το τουρκικό χωριό Sirince, για να ελέγξουν τη ροή επισκεπτών στα δύο μοναδικά μέρη που θα διασωθούν από την καταστροφή του κόσμου.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας και στις δύο περιοχές. Ενώ, όμως, η προσέγγιση στην αστυνομοκρατούμενη γαλλική πόλη θα είναι σχεδόν αδύνατη, το κλίμα στο χωριό Sirince είναι μάλλον εορταστικό.

Το τουρκικό χωριό, που βρίσκεται στην περιφέρεια της Σμύρνης, έχει στηθεί μια τεράστια εμποροπανήγυρη. Οι Τούρκοι έμποροι είναι ενθουσιασμένοι με το τέλος του κόσμου, καθώς υποδέχονται με τοπικά προϊόντα στους πάγκους τους επισκέπτες.

Κρασιά, λουκούμια, αρώματα και ειδικά μπλουζάκια για τη Συντέλεια μπορούν να αγοράσουν οι τουρίστες. Όσοι δε, αισθανθούν ενδεχομένως ψυχοπλάκωμα λόγω του επερχόμενου τέλους, θα μπορούν να δεχτούν τη βοήθεια ψυχολόγου, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Dogan.

Δημιουργήθηκαν πέντε νέα πάρκινγκ αυτοκινήτων, καθώς και ένα ελικοδρόμιο. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν στήσει σταθμούς, ενώ κάποιες τράπεζες έχουν τοποθετήσει και ATM.

«Όλα τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα και υπολογίζουμε 15.000 με 20.000 άνθρωποι να έρθουν σήμερα στο Sirince. Έχουμε πάρει πρόσθετα μέτρα. Αξιωματούχοι θα επιθεωρούν τις συνθήκες υγιεινής και το ύψος των τιμών όλη τη διάρκεια της ημέρας στο χωριό», δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας της Σμύρνης.

Διαβάστε επίσης:

21/12/12: Χαμός στους αρχαιολογικούς χώρους των Μάγια

21 Δεκεμβρίου 2012: Θα έρθει σήμερα το τέλος του κόσμου;

Πού «ήρθε» ήδη το τέλος του κόσμου