ΚΟΣΜΟΣ

Βοστώνη: Πυροβολισμοί και στο Γουοτερτάουν

Βοστώνη: Πυροβολισμοί και στο Γουοτερτάουν

Λίγη ώρα αφότου ο αστυνομικός του Tεχνολογικού Iνστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT) έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστου, ένα δεύτερο περιστατικό ανταλλαγής πυρών σημειώθηκε στην πόλη Γουοτερτάουν, λίγο έξω από τη Βοστώνη.

Πυροβολισμοί και εκρήξεις σημειώθηκαν σε κεντρική διασταύρωση της πόλης, όπου στη συνέχεια επικράτησε χάος, αναφέρουν οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε συλληφθεί ένας άνδρας, ο οποίος, τραυματισμένος από σφαίρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC-WJAR προέβαλε εικόνες όπου φαίνεται καθηλωμένος στο έδαφος περικυκλωμένος από αστυνομικούς.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται και ένας δεύτερος άνδρας στην ίδια περιοχή.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι εκρηκτικοί μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν κατά της αστυνομίας κατά την καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στο Γουoτερτάουν, στη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετέχει και το FBI.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν το περιστατικό συνδέεται με τους πυροβολισμούς στο MIT. Επίσης, δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την αναζήτηση των δύο υπόπτων για τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ο ένας ύποπτος βομβιστής του Μαραθωνίου

ΗΠΑ: Νεκρός αστυνομικός στο πανεπιστήμιο MIT της Βοστώνης (video)

Βοστώνη: Αυτοί είναι οι ύποπτοι δράστες του μακελειού στο Μαραθώνιο