ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη φώτο: Ο Ολάντ μαζί με τις 3 γυναίκες του

Απίστευτη φώτο: Ο Ολάντ μαζί με τις 3 γυναίκες του

Σάλος στη Γαλλία έχει ξεσπάσει με το σκάνδαλο Ολάντ-Γκαγιέ και όπως ήταν αναμενόμενο πολλές πτυχές της ζωής του Ολάντ έχουν βγει στην δημοσιότητα

Τελευταίο «χτύπημα», μία φωτογραφία του 2012 στην οποία απεικονίζεται αυτός και όλες οι -γνωστές- γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή του τα τελευταία χρόνια.

Στη φωτογραφία του 2012 βλέπουμε τον γάλλο πρόεδρο να κάνει χειραψία με την Βαλερί Τριερβελέρ, τη Ζιλί Γκαγιέ να βλέπει καθισμένη λίγο πιο πίσω και τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ λίγο παραδίπλα, στα αριστερά της φωτογραφίας. Έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την προεκλογική καμπάνια του Ολάντ.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, η Βαλερί Τριερβελέρ η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και μία εβδομάδα δεν υποφέρει απλώς από κατάθλιψη, αλλά κατάπιε άγνωστο αριθμό χαπιών μόλις έμαθε για την απιστία του συντρόφου της.

Εκείνος πάντως ακόμα δεν την έχει επισκεφτεί στο νοσοκομείο, αλλά της έχει στείλει λουλούδια και σοκολατάκια. Δημοσιογράφος μάλιστα που μίλησε με την ίδια αποκάλυψε στο RTL ότι «ήταν οι γιατροί που απαγόρευσαν στον Γάλλο πρόεδρο να την επισκεφθεί. Είναι πάγια πρακτική σε περιπτώσεις ψυχολογικής πίεσης. Ο ασθενής βρίσκεται σε περιορισμό και μια απόσταση από την καθημερινότητα για να γίνει καλύτερα».