ΚΟΣΜΟΣ

Μαλαισία: Συγγενείς των επιβατών θα μεταφερθούν στην Κουάλα Λουμπούρ

Μαλαισία: Συγγενείς των επιβατών θα μεταφερθούν στην Κουάλα Λουμπούρ

Τραγικές φιγούρες, οι συγγενείς των επιβατών που περιμένουν καρτερικά ένα καλό νέο ή έστω μια πληροφορία για το τι έχει συμβει στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η εταιρεία Malaysia Airlines ανακοίνωσε σήμερα, ότι θα ξεκινήσει να μεταφέρει από αύριο Δευτέρα πέντε συγγενείς από κάθε επιβάτη της πτήσης MH370 από το Πεκίνο στην Κουάλα Λουμπούρ.

«Συγγενείς των επιβατών της πτήσης MH370 από το Πεκίνο που επιθυμούν να ταξιδέψουν θα μεταφερθούν σταδιακά στην Κουάλα Λουμπούρ», σημειώσω ο Γιαχία.

«Επικοινωνούμε επίσης με τις οικογένειες των επιβατών από άλλες χώρες για να κανονίσουμε τη μεταφορά τους στην Κουάλα Λουμπούρ», πρόσθεσε.

Πάντως, οι συγγενείς είναι αγανακτισμένοι με την ελλιπή πληροφόρηση που έχουν από τις αρχές και την εταιρεία.

Λίγο νωρίτερα, η οικογένεια ενός επιβάτη του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε, κατάφερε να συνδεθεί με το κινητό του τηλέφωνο.

Η οικογένεια ενός κινέζου επιβάτη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που έχει χαθεί από τα ραντάρ κάλεσε το κινητό του τηλέφωνο και κατάφερε να συνδεθεί, έτσι τώρα οι μαλαισιανές αρχές προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το σήμα για να εντοπίσουν το Boeing, μετέδωσε σήμερα ένας κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της Κίνας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Beijing Television ανακοίνωσε ότι κάλεσε επίσης το κινητό τηλέφωνο του άνδρα και αρχικά φάνηκε να λειτουργεί, όμως στη συνέχεια η κλήση διακόπηκε.

Διαβάστε επίσης:

Συνδέθηκαν με κινητό τηλέφωνο επιβάτη του χαμένου αεροσκάφους

Συνεχίζονται οι έρευνες για το χαμένο Boeing 777-200ER

Κορυφώνεται η αγωνία για τους 239 επιβάτες του Boeing 777-200ER