ΚΟΣΜΟΣ

Αφαιρεί τα τατουάζ από όλο το σώμα του για να «χτυπήσει» καινούρια!

Αφαιρεί τα τατουάζ από όλο το σώμα του για να «χτυπήσει» καινούρια!

Στα 34 του χρόνια, έχει περάσει ατελείωτες ώρες επώδυνης διαδικασίας για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, να καλύψει το σώμα του με τατουάζ.

Η τρέλα του με τα τατουάζ είναι τόσο μεγάλη που δεν δίστασε να «χτυπήσει» ακόμα ένα και στους βολβούς των ματιών του. Και αν νομίσατε ότι μέχρι εδώ ήταν, καθώς κάλυψε όλο του σχεδόν το σώμα με τατουάζ κάνετε λάθος!

Τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να τα αφαιρέσει με λέιζερ, προκειμένου να ξεκινήσει από την αρχή και να δημιουργήσει ένα νέο έργο τέχνης στο κορμί του.

Ο άνδρας αυτός, λέγεται Matthew Whelan και είναι από την Βρετανία, μάλιστα λόγω της τρέλας του, άλλαξε το όνομά του σε The King of Inkland. Το πρώτο το τατουάζ το χτύπησε σε ηλικία 16 ετών. Από τότε ξεκίνησε να χτυπάει συνέχεια τατουάζ, φθάνοντας στο σημείο να καλύψει όλο του το κορμί.

Δύο δεκαετίες αργότερα επιθυμεί να ανανεώσει τη συλλογή του.

tattoo4 0

Όμως, όπως αναφέρει η Daily Mail δεν υπάρχει χώρος πάνω στο σώμα του που να μην είναι ζωγραφισμένος. Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να ξεκινήσει λέιζερ και να καλύψει πάλι όλο του το σώμα με νέα σχέδια, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος είναι σαν ένα έργο τέχνης που πρέπει να αλλάζει.

Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του γκαλερί τέχνης. "Μετά από λίγο καιρό η τέχνη γίνεται παλιομοδίτικη και οι άνθρωποι θέλουν να δουν κάτι νέο. Έτσι αισθάνομαι για τα τατουάζ μου » αναφέρει ο ίδιος.

tattoo2 0

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Απόψε πραγματοποιείται ο πρώτος νόμιμος γάμος ομοφυλοφίλων