ΚΟΣΜΟΣ

Δες πορνό και σώσε τον πλανήτη! (photos+videos)

Δες πορνό και σώσε τον πλανήτη! (photos+videos)

Βάλε και εσύ ένα... χεράκι! Τις οικολογικές της ευαισθησίες αποκάλυψε μια ιστοσελίδα με περιεχόμενο για ενήλικες, υποσχόμενη να φυτέψει ένα δέντρο για κάθε εκατό βίντεο μιας ειδικής κατηγορίας που παρακολουθούν οι επισκέπτες της!

Τι αρέσει (ενδεχομένως χωρίς να το παραδέχονται) σε εκατομμύρια ανθρώπους; Η πορνογραφία. Και με τι ανησυχούν άλλοι τόσοι, ωστόσο δεν κάνουν τίποτα γι αυτό; Για το περιβάλλον και την οικολογία!

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έτσι αποφάσισαν να συνδυάσουν και τα δύο σε ένα, βοηθώντας τους πελάτες τους να συνδράμουν και αυτοί στη σωτηρία του πλανήτη με έναν ομολογουμένως ευχάριστο και ευφάνταστο τρόπο.

Μέχρι στιγμής μάλιστα, πρέπει να φυτευτούν πάνω από 12.000 δέντρα, κάτι που σημαίνει ότι οι οικολόγοι έχουν δει πάνω από ένα εκατομμύριο βίντεο ενηλίκων!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δέντρα, οικολογία και σεξ αναφέρονται σε ένα κείμενο... ταυτόχρονα, καθώς πέρυσι ο Πολωνός σκηνοθέτης Michal Marczak πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων με ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο σε χίπις που μαγνητοσκοπούσαν όργια, προκειμένου να μαζέψουν λεφτά για τη σωτηρία των τροπικών δασών της Λατινικής Αμερικής.

«Ίσως τελικά θα έπρεπε όλοι να παρακολουθήσουμε λίγο πορνό για τη σωτηρία του πλανήτη!», ανέφερε στέλεχος της εταιρίας στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε ποια περιβαλλοντική εταιρία θα αναλάβει το έργο, ούτε το πού…

Διαβάστε ακόμα:

Νέα Υόρκη: Προσπάθησε να κλέψει ταξί εν κινήσει! (photos+video)

Τράπεζα προκαλεί πλήγμα στη βιομηχανία του πορνό!

Χαμένο Μπόινγκ: Η τελευταία επικοινωνία με τους πιλότους (videos)

Γυναίκα εγκλωβίστηκε στη στέγη καθεδρικού ναού! (photos)