ΚΟΣΜΟΣ

Πόσοι θα έκαναν σεξ με ένα ρομπότ;

Πόσοι θα έκαναν σεξ με ένα ρομπότ;

Θα έκανες ποτέ σεξ με ένα ρομπότ; Η απάντηση για πολλούς σεξουαλικά απελευθερωμένους ανθρώπους θα ήταν απερίσκεπτα θετική.

Στην πραγματικότητα, βάσει σχετικής έρευνας βρετανικής εταιρίας, περισσότεροι από ένας στους έξι συνάνθρωποί μας, θα… ίδρωναν το σεντόνι (ή οτιδήποτε άλλο ανάλογα τις ορέξεις τους) με ένα σεξ… machine! Και δεν εννοούμε κάποιον επιβήτορα, αλλά ένα πραγματικό robot ή επονομαζόμενο και sexbot!

Παράλληλα, το 1/3 δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα στην ιδέα ανθρώπων να απολαμβάνουν android sex, ωστόσο οι 4 στους 10 συμπαθούν τα ρομπότ όσο η Σάρα Κόνορ στο Terminator και το αντιλαμβάνονται ως… ανατριχιαστικό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα λιγότερο… κίνκι ζητήματα, το 1/3 της ανθρώπινης φυλής ανησυχεί ότι θα χάσει τη δουλειά του από ένα ρομπότ, όχι όμως και ο καθηγητής ρομποτικής στο Πανεπιστήμιο του Middlesex, Martin Smith, ο οποίος τονίζει:

«Το μέλλον του εργατικού δυναμικού θα έχει το πλεονέκτημα της αποφυγής επικίνδυνων και επαναλαμβανόμενων εργασιών και δεν πρέπει να ανησυχεί για μαζικές απολύσεις. Τα ρομπότ θα χρησιμοποιούνται περισσότερο ως βοηθοί»…

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνες επίδειξης μηχανών! (video)