ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσιογράφος μπήκε κάτω από το φουστάνι πρωταγωνίστριας! (pics+video)

Δημοσιογράφος μπήκε κάτω από το φουστάνι πρωταγωνίστριας! (pics+video)

Η διάσημη πρωταγωνίστρια ακόμα να συνέλθει από το σοκ!

Ας ελπίσουμε μόνο το εσώρουχο της ηθοποιού America Ferrera να ήταν της... προκοπής αφού ο Ουκρανός δημοσιογράφος είναι δεδομένο ότι το πήρε... μάτι!

Ήταν ίσως από τις χειρότερες αλλά και πιο αστείες στιγμές της ηθοποιού που ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της νέας της ταινίας « How to Train Your Dragon 2», ένας δημοσιογράφος από την Ουκρανία, γνωστός για τις φάρσες του, μπήκε κάτω από το φουστάνι της και δεν έλεγε να βγει από κει!

Παρόλο που η ασφάλεια της γνωστής ως «Ugly Betty» ηθοποιού, προσπάθησε να απομακρύνει το δημοσιογράφο, εκείνος είχε αρπάξει το πόδι της και δεν έλεγε να την αφήσει!

Ο Vitalii Sediuk είναι γνωστός για τις φάρσες του σε διάφορες προσωπικότητες. Κατά το παρελθόν είχε φιλήσει τον ηθοποιό Will Smith στο στόμα ενώ μια άλλη φορά είχε εισβάλλει στο στάδιο που λάμβαναν χώρα τα βραβεία Grammy με αποτέλεσμα να συλληφθεί!

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε βάλει το κεφάλι του στο... καβάλο του ηθοποιού Bradley Cooper έχοντας τυλιγμένα τα χέρια του γύρω από τα πόδια του ηθοποιού!

Δείτε το βίντεο