ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκε τη μητέρα του στη ζούγκλα! (pics)

Βρήκε τη μητέρα του στη ζούγκλα! (pics)

Όταν ο David ήταν παιδί, και οι φίλοι του ρωτούσαν πού είναι η μητέρα του, έδινε ακριβώς την ίδια απάντηση: Πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

«Είχα πειραματιστεί με τις απαντήσεις, και βρήκα ότι ήταν η πιο αποτελεσματική," λέει ο David. «Μπορούσα να δω τον τρόμο στα πρόσωπά τους και δεν θα υπήρχαν περισσότερες ερωτήσεις."

Ο πατέρας του δεν μπορούσε να καταλάβει: « Γιατί δεν λες απλά ότι οι γονείς σου χώρισαν; Είναι τόσο κοινό ». "
Αλλά η ιστορία της μητέρας του ήταν τόσο περίπλοκη και επώδυνη που απλά ο ίδιος δεν ήθελε να μιλήσει γι΄αυτό.
«Δεν ήθελα οι φίλοι μου να ξέρω ότι η μαμά μου είναι μια γυμνή γυναίκα τρώει ταραντούλες στη ζούγκλα», λέει σήμερα.

«Δεν ήθελα να γίνει γνωστό ότι ανήκε σε φυλή. Άλλωστε ήμουν θυμωμένος που με άφησε. Έτσι, ήθελα απλά να πιστεύω πως είχε πεθάνει.»

Η μητέρα του David, Yarima, είναι μέλος της φυλής Yanomami της Βενεζουέλας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη ζούγκλα, σε ένα απομακρυσμένο χωριό που σπάνια, αν όχι ποτέ, έχει επαφές με ξένους, πόσο μάλλον με Δυτικούς..Η ηλικία της είναι άγνωστη, επειδή οι Yanomami μετρούν μόνο μέχρι τα δύο!

Δεν έχουν ηλεκτρικό, υδραυλικά, δεν έχουν ασφαλτοστρωμένους δρόμους, χωρίς γραπτή γλώσσα, χωρίς αγορές ή νόμισμα, ούτε ιατρική περίθαλψη.
Τον Αύγουστο του 2011 όμως ο νεαρός αποφάσισε να πάει και να βρει τη μητέρα του η οποία τον αναγνώρισε αμέσως! Απόλαυσε πραγματικά όλο αυτό τον πολιτισμό που τόσα χρόνια είχε αρνηθεί και είναι έτοιμος πια να ξεκινήσει μια νέα σχέση με την αγαπημένη του μητέρα...

Διαβάστε επίσης: Ο μακελάρης της Καλιφόρνια είχε προαναγγείλει τις πράξεις του