ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία: Δυο άτομα νεκρά για ένα κινητό!

Οικογενειακή τραγωδία: Δυο άτομα νεκρά για ένα κινητό!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα που άφησε πίσω δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, με όλα αυτά να συμβαίνουν με αφορμή ένα ολοκαίνουργιο κινητό, κόστους περίπου 240 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κινητό μιας γυναίκα έπεσε σε μια καταβόθρα όπου καταλήγουν τα λύματα της περιοχής, στην πόλη Xinxiang.

Το πρώτο θύμα, ο σύζυγος της γυναίκας προσπάθησε να μπει στον υπόνομο προκειμένου να πιάσει τη συσκευή. Ωστόσο, έχασε τις αισθήσεις του εξαιτίας της αποφοράς, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στα λύματα. Οι προσπάθειες να τον σώσουν οδήγησαν σε ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία.

Η μητέρα του θύματος επιχείρησε να μπει στον υπόνομο, αλλά έπεσε και αυτή αναίσθητη. Το ίδιο έκανε και η σύζυγος του άντρα. Ο πεθερός της γυναίκας και δύο γείτονες έσπευσαν να τους βοηθήσουν, αλλά παγιδεύτηκαν και αυτοί. Τελικά η οικογένεια σώθηκε από κατοίκους οι οποίοι, χρησιμοποιώντας σκοινιά, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους 6 ανθρώπους.

Ο άντρας και η μητέρα του κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα που έχασε το κινητό της και οι άλλοι που μπήκαν στον υπόνομο νοσηλεύονται.

Διαβάστε επίσης:

Απήγαγε μωρό 10 μηνών και το σκότωσε επειδή... (pics)