ΚΟΣΜΟΣ

Προσέλαβε δολοφόνο για να σκοτώσει το... γιο της!

Προσέλαβε δολοφόνο για να σκοτώσει το... γιο της!

Θεωρούσε ότι ο γιος της ανακατευόταν στη σχέση της με ένα νεότερο άντρα!

Μια γυναίκα άρχισε να ενπχλείται όταν ο γιος της άρχισε να «ανακατεύεται» στη σχέση που είχε και αποφάσισε να τον... ξεφορτωθεί! Η 62χρονη γυναίκα από τη Νότιο Αφρική, διατηρούσε σχέση με έναν κατά πολύ νεότερο της άντρα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν εξαφανίστηκαν κάποια χρήματα από το σπίτι. Η γυναίκα θεώρησε ότι τα είχε κλέψει ο γιος της ενώ εκείνος υποστήριζε ότι τα έχει πάρει ο φίλος της.

Ξέσπασε καυγάς και ο 37χρονος ζήτησε από τη μητέρα του να διαλέξει μεταξύ αυτού και του φίλου της. Η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε την απόφαση της και προσέλαβε έναν επαγγελματία δολοφόνο προκειμένου να σκοτώσει το ίδιο της το παιδί!

Ο δολοφόνος όμως ενημέρωσε τον άλλο γιο της οικογένειας για τα σχέδια της μοχθηρής γυναίκας κι έτσι αποφάσισαν να της στήσουν παγίδα. Ο «εκτελεστής» τηλεφώνησε στη μητέρα και της είπε ότι είχε τακτοποιήσει το «πρόβλημα» και θα πήγαινε από το σπίτι προκειμένου να πληρωθεί!

Όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα σοκαρίστηκε αφού είδε τα παιδιά της μαζί με τον δολοφόνο! Τα παιδιά κατήγγειλαν τη μητέρα η οποία συνελήφθη...

Διαβάστε επίσης: Απήγαγε μωρό 10 μηνών και το σκότωσε επειδή... (pics)