ΚΟΣΜΟΣ

Καναδάς: ATM μοίρασε δώρα και λεφτά! (vid+phs)

Καναδάς: ATM μοίρασε δώρα και λεφτά! (vid+phs)

Δώσε και σε΄μας!Έκπληκτοι έμειναν πελάτες της καναδικής τράπεζας TD, όταν προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα από ATM σε περισσότερα από 1000 υποκαταστήματά της σε όλη τη χώρα.

Και ενώ στην Ελλάδα το πιθανότερο… ευτράπελο θα ήταν να τους κρατήσoυν μέσα την κάρτα λόγω ληστείας ή υποκλοπής προσωπικών δεδομένων, στον Καναδά είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να συνομιλήσουν με τα μηχανήματα, αλλά να κερδίσουν και δώρα!

Και ενώ όλοι οι πελάτες έλαβαν 20 επιπλέον δολάρια (μπόνους) από το ποσό που θέλησαν να τραβήξουν για την «αφοσίωσή τους στις υπηρεσίες της τράπεζας», 15 «εκλεκτοί» θα θυμούνται αυτή την ημέρα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Και πώς όχι όταν ένας οπαδός του μπέιζμπολ κέρδισε ένα μπλουζάκι, αλλά και μια συνάντηση με τον αγαπημένο του παίκτη, ενώ μία γυναίκα ταξίδι στο Trinidad, προκειμένου να επισκεφθεί την καρκινοπαθή κόρη της που είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση.

«Είναι τυχερή που μπορεί να σε αποκαλεί μητέρα», αναγραφόταν στην κάρτα που είχε σχεδιαστεί ειδικά για τη γυναίκα, ενώ δάκρυα χαράς κύλησαν από τα μάτια μιας άλλης στην οποία δόθηκαν δύο επιταγές των 1000 δολαρίων για τις σπουδές των παιδιών της, αλλά και εισιτήρια για τη Disneyland στη Φλόριντα...

Διαβάστε ακόμα:

Εκκενώνεται το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας

Μυστήριο με περίτεχνα αγρογλυφικά σε Ρωσία και Γερμανία! (videos)