ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 4χρονη μοίραζε σακουλάκια με ηρωίνη στο νηπιαγωγείο της!

ΗΠΑ: 4χρονη μοίραζε σακουλάκια με ηρωίνη στο νηπιαγωγείο της!

Στη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας, η 4χρονη κόρη της οποίας μοίραζε στο νηπιαγωγείο σακουλάκια με... ηρωίνη, νομίζοντας ότι είναι γλυκίσματα, προχώρησαν οι αμερικανικές Αρχές.

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/10) στον παιδικό σταθμό Χίκορι Τρι της πόλη Σέλμπιβιλ, όταν οι νηπιαγωγοί αντιλήφθηκαν ότι πολλά από τα μικρά παιδιά είχαν στην κατοχή τους σακουλάκια με μια… ύποπτη λευκή σκόνη. Οι εργαστηριακές αναλύσεις έδειξαν τελικά ότι περιείχαν ηρωίνη!

Η 4χρονη μετέφερε τα ναρκωτικά στο σχολείο της εν αγνοία της, μέσα σε ένα σακίδιο που της έδωσε η μητέρα της την τελευταία στιγμή, όταν είδε ότι το δικό της είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από το σκύλο της οικογένειας! «Νομίζοντας ότι περιείχαν γλυκά, άρχισε να τα μοιράζει στους φίλους της», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Τα παιδιά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα σακουλάκια, ωστόσο ορισμένα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, επιστρέφοντας αργότερα στα σπίτια τους αφού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Συνολικά μέσα στο σακίδιο υπήρχαν 249 σακουλάκια, συνολικού βάρους 3.735 γραμμαρίων!

Η μητέρα, η 30χρονη Άσλεϊ Ταλ, η οποία αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 6.000 δολαρίων, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ της απαγορεύτηκε οποιαδήποτε επαφή με τα τρία παιδιά της. Αυτά, ηλικίας 11, 9 και 4 ετών, ανατέθηκαν σε συγγενικό της πρόσωπο…

Διαβάστε ακόμα:

Τι υποστήριξε στην απολογία του καπετάνιος του μοιραίου Sewol (vid)

Συνελήφθησαν ύποπτοι για τρομοκρατία σε Βρετανία και Φινλανδία

Τουρκία: Νεκρός σε διαδήλωση διαμαρτυρίας Κούρδων (vids+pics)