ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2014: Περιοδεία της Ι.Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη σε Λάρισα και Βόλο

Ευρωεκλογές 2014: Περιοδεία της Ι.Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη σε Λάρισα και Βόλο

Περιοδεία στους νομούς Λάρισας και Μαγνησίας πραγματοποίησε στις 9 και 10 Μαΐου η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννα Καλαντζάκου Τσατσαρώνη.

Ειδικότερα, στις 9 Μαΐου η κα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη επισκέφθηκε τις φυλακές Λάρισας, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή των φυλακών και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Συνάντηση με σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Λάρισας

Ενημερώθηκε για τις συνθήκες κράτησης και τα προβλήματα των σωφρονιστικών υπαλλήλων και δεσμεύθηκε να εισηγηθεί την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων και από την ιδιότητά της ως Αντιπροέδρου του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

kalantzakouds

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας όπου είχε εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο Δημήτρη Κατσαρό και μέλη του Προεδρείου.

Ακολούθως, η υποψήφια Ευρωβουλευτής μετέβη στη ΝΟΔΕ Λάρισας, όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου με άλλους συνυποψηφίους της ΝΔ.

Στη κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στη Λάρισα

Επίσης, παρέστη στη κεντρική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, όπου συναντήθηκε με τους υποψηφίους Δημάρχους και πλήθος κόσμου.

Στις 10 Μαΐου η κα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη επισκέφθηκε το Βόλο, όπου επισκέφθηκε με την Υφυπουργό Υγείας κα Ζέττα Μακρή το Νοσοκομείο Βόλου.

kalantzakoumakri

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ και ενημερώθηκε για τις συνθήκες νοσηλείας και τα προβλήματα του νοσοκομείου και του νοσηλευτικού προσωπικού και δεσμεύθηκε να μεριμνήσει για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και την προώθηση καινοτόμων δράσεων.

Στην ομιλία της με τον ΔΙοικητή της Πυροσβεστικής

Μετά επισκέφθηκε τον Πυροσβεστική, όπου μίλησε στους παρευρισκομένους για τη σημασία των Ευρωεκλογών και τις επιπτώσεις των εκλογών για την χώρα μας.

Στη συνάντηση που είχε με την Αστυνομία, ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο Διοικητής Ασφαλείας την ενημέρωσαν για τα προβλήματα των ένστολων και τις επιπτώσεις της κρίσης στη διαβίωσή τους.

Συνάντηση με τηνηγεσία του Λιμενικου Σώματος παρουσία της Υπφυπουργού Υγείας Κας Ζέττας Μακρή

Στη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του Λιμενικού, τόνισε ότι ότι το Λιμενικό αποτελεί ένα από τα πλέον επίλεκτα σώματα για την ασφάλεια της χώρας και επεσήμανε την αυταπάρνηση των ανδρών του λιμενικού σώματος για την φύλαξη των συνόρων από τους λαθρομετανάστες.

Συνάντηση με το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, όπου είχε εκτενή συζήτηση για τις προοπτικές ανάπτυξης και χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επεσήμανε τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αναπτυξιακή πολιτική της χώρας και τις δυνατότητες που θα προκύψουν από την σωστή εκμετάλλευση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Τέλος, έδωσε συνέντευξη τύπου σε τοπικούς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Η Ι. Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη συστήνεται στους ψηφοφόρους (βίντεο)

Πόσο ισχυρή είναι η γυναικεία φωνή στην Ευρώπη;

Ευρωεκλογές: Περιοδεία της Ι. Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη στην Πελοπόννησο

Ι. Καλαντζάκου: Με ευρωπαϊκό πρόσημο οι λύσεις των προβλημάτων

Ι. Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη: Λύσεις στην Ευρώπη,αποτελέσματα στην Ελλάδα

Συνεχή τα πλήγματα κατά των δικηγόρων

Συνδικαλισμός του αύριο...

Ιωάννα Καλαντζάκου: Ευθύνη να ΄σαι Δικηγόρος