ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Μικρή η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα

Εκλογές 2014: Μικρή η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα

«Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη τη χώρα» όπως δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Εσωτερικών - Προς το παρόν η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα είναι μικρή

Με υποτονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ψηφοφορία μέχρι και αυτή την ώρα. Βέβαια δεν αποτελεί μυστικό ότι το δίωρο 15:00 - 17:00 η διάθεση των φηφοφόρων να ψηφίσουν εξασθενεί.

Τα περισσότερα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί αφορούν σε εκλογικά τμήματα στην Πάτρα. Ειδικότερα τη συνδρομή της Αστυνομίας έχουν ζητήσει δικαστικοί αντιπρόσωποι στην Πάτρα, προκειμένου να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα, μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Σε αρκετά εκλογικά τμήματα δεν έχει προσέλθει ούτε ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να διενεργείται μόνο με την παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου και του γραμματέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν γίνεται βίαιη προσαγωγή μελών των εφορευτικών επιτροπών, αλλά ειδοποιούνται από την Αστυνομία και τους ζητείται να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα, που έχουν οριστεί.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Ο γηραιότερος ψηφοφόρος έριξε το φακελάκι στην κάλπη! (photo)

Εκλογές 2014: Τραγωδία στην Πιερία - 78χρονη ψήφισε και πέθανε