ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Βενιζέλος: Αν πάμε σε δεύτερες εκλογές το τρένο θα εκτροχιαστεί

Εκλογές 2015 - Βενιζέλος: Αν πάμε σε δεύτερες εκλογές το τρένο θα εκτροχιαστεί

Δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νίκης του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είπε χαρακτηριστικά πως «όταν φτάνεις στην ώρα της ευθύνης, τελείωσαν τα ψέματα, τελείωσαν οι πλάκες» και υπογράμμισε ότι δεν μπορεί η χώρα να πάει σε δεύτερες εκλογές.

«Αν φάμε τον Φεβρουάριο σε δεύτερες εκλογές, έχει εκτροχιαστεί το τρένο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Έχουν σταματήσει τα ψέματα, όλοι τα σκέπτονται διπλά και τριπλά, και όσο περισσότερο τα σκέπτονται, τόσο ανεβαίνει η δική μας επιρροή», σημείωσε.

Σχολιάζοντας το μπαράζ δημοσιευμάτων για την Ελλάδα και την επαναφορά του Grexit, ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι η αβεβαιότητα δεν δημιουργήθηκε λόγω πρόωρων εκλογών, αλλά λόγω της αμφισβήτησης του πλαισίου από την αντιπολίτευση.

«Η Ευρώπη παρακολουθεί στενά τα ελληνικά πράγματα, αλλά το ερώτημα που τίθεται είναι αν η επόμενη κυβέρνηση θα τα πάει καλύτερα για τον πολίτη, το εισόδημά του, το μέλλον του. Η στάση της Ευρώπης προσδιορίζεται ιστορικά. Στην Ευρώπη τρέχουν διαρκώς οι αλλαγές κυβερνήσεων και πρωθυπουργών, αλλά πάντοτε στην αρχή της συνέχειας του Κράτους», εξήγησε.

Το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε επίσης, διεκδικεί την τρίτη θέση, ώστε να κληθούν σε συνεργασία όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις, για να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η έξοδος από την κρίση.

Διαβάστε επίσης:

Σταθάκης στους FT: Τέλος στις δωρεάν τηλεοπτικές άδειες

Εκλογές 2015: Συνάντηση αντιπροσωπειών ΣΥΡΙΖΑ-Οικολόγων Πρασίνων

Εκλογές 2015: Στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ο Καστανίδης

Σχετικές ειδήσεις