ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Καμμένος - Κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την ΕΕ

Εκλογές 2015: Καμμένος - Κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την ΕΕ

«Οι εκλογές αυτές, είναι εκλογές ενός απελευθερωτικού αγώνα της πατρίδος μας, διότι παλεύουμε για την επαναφορά αξιών, τις οποίες έχουμε απολέσει από την λειτουργία της συγκυβέρνησης και την επικυριαρχία των ξένων δανειστών» είπε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ΕΕ, τονίζοντας ότι «είμαστε υπέρ της Ευρώπης των εθνών, των λαών των ίσων, της ομοφωνίας και της δημοκρατίας. αλλά όχι υπέρ της Ευρώπης της γερμανικής επικυριαρχίας και της ενοποίησης των τραπεζών, με κατάργηση των σημαιών».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε για το ευρώ, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την ΕΕ για την οποία πληρώσαμε για να μπούμε, πληρώνουμε για να μένουμε και για την οποία πληρώσαμε για την πολιτική που μας επέβαλε».

Επίσης, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «λέμε ναι σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να πάμε όλοι μαζί στους δανειστές, αλλά έχουμε κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα και δεν συζητάμε για καμία οπισθοχώρηση».

Σχετικές ειδήσεις