ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή στην ελληνική κοινωνία για το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ

Οργή στην ελληνική κοινωνία για το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ

Αφήστε ήσυχα τα παιδιά κύριε Σαμαρά και τους 18άρηδες να ψηφίσουν...

Το ολίσθημα Σαμαρά με τη χρησιμοποίηση παιδιών στο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εισηγούνται ήδη την απόσυρσή του.

Το παράδοξο με το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ εις το οποίο ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται να συνομιλεί με νεαρούς και να τους εξηγεί τι θα κάνει ο ίδιος για το μέλλον της Ελλάδας έγκειται στο γεγονός ότι ως Πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς δεν έκανε το παραμικρό για να βελτιώσει την αξιοπρεπή διαβίωση της ελληνικής οικογένειας.

Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε ταφόπλακα στον κοινωνικό ιστό και στο κύτταρο της ελληνικής οικογένειας αφού έκανε πράξη το όραμα του ΓΑΠ σε κάθε οικογένεια να υπάρχει μόνο ένας εργαζόμενος. Είναι ο άνθρωπος που εξαθλίωσε τους γονείς και τα ελληνόπουλα υπέρ του... πρωτογενούς πλεονάσματος, υπέρ των ξένων συμφερόντων, για να χάνουν οι Έλληνες και να κερδίζουν τα «γεράκια» και τα funds των τοκογλύφων.

Και ξαφνικά, παραμονές των εκλογών, ο κ. Σαμαράς επέλεξε να συμπεριλάβει τα ελληνόπουλα στο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, για να τους εξηγήσει τα... ανεξήγητα και να μεταφέρει μέσω των παιδιών και της δύναμης της τηλεόρασης, όσα δεν τόλμησε ποτέ να πει, κοιτώντας στα μάτια, εκατομμύρια μπαμπάδες και μαμάδες που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τα μέτρα... σωτηρίας του τόπου.

Το πρώτο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί την ελληνική οικογένεια να προχωρήσει... ολοταχώς στην απόλυτη καταψήφιση των μνημονιακών επιλογών που πρεσβεύουν ο κ. Σαμαράς και οι δανειστές.

Και η ειρωνεία του πράγματος γίνεται ακόμα πιο έντονη, καθώς μόλις λίγα 24ωρα πριν την κυκλοφορία του τηλεοπτικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας, είχε... απαγορευτεί η συμμετοχή των νέων στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε «όχι» στο εκλογικό δικαίωμα των 18άρηδων τους οποίους όμως φορολογεί κανονικά, αφαιρώντας τον «αντίλογο» από τη νεολαία, αφού γνωρίζει ότι τα λεγόμενά του στα τηλεοπτικά σποτ και όλα τα υπόλοιπα που χρόνια τώρα δεν πείθουν ούτε... μωρά, θα τύχουν της καθολικής αποδοκιμασίας στις 25 Ιανουαρίου.

Είναι αργά για... δάκρυα κύριε Σαμαρά.

Ένα μόνο πράγμα μπορούν να ακούσουν από εσάς, τα ελληνόπουλα και οι γονείς τους.

Μία «συγγνώμη» για το κακό που τους προκαλέσατε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικές ειδήσεις