ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η "Κίνηση εναντίον της επανεκλογής Μπουτάρη" προειδοποιεί: Σώστε τη Θεσσαλονίκη!

Η "Κίνηση εναντίον της επανεκλογής Μπουτάρη" προειδοποιεί: Σώστε τη Θεσσαλονίκη!

Είναι η Κίνηση εναντίον της επανεκλογής Μπουτάρη κι έκανε την εμφάνισή της λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών, με μια ανακοίνωση που εστάλη μέσω email.

Εκπρόσωπος της Κίνησης δηλώνει η Ελένη Παπαδήμου, η οποία και καλεί τον λαό της Θεσσαλονίκης να σώσει την πόλη! «Κάντε το για τα παιδιά σας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε κείμενο που διακινείται μέσω άγνωστης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο συντάκτης προειδοποιεί τους ψηφοφόρους:

«Αν ψηφίσεις Μπουτάρη,
τότε να ξέρεις μέχρι τις 1/9/2019 (πενταετής θητεία πλέον)
θα έχεις
- γυμνές παρελάσεις και ποδηλατοδρομίες σε δημόσιους χώρους με κλείσιμο δρόμων που τις βλέπουν και τα μικρά παιδιά
(ας τις κάνουν τις παρελάσεις του σε κάποιο στάδιο μόνοι τους, και όχι να κάνουν την προπαγάνδα τους στο δρόμο, ώστε με το ζόροι όλοι να γίνουν σαν και αυτούς)
- περαιτέρω ισλαμοποίηση της πόλης
- τούρκους τουρίστες μόνο, αντί για Ευρωπαίους και Ρώσους. (γιατί άραγε;)
- βρωμιά, κυκλοφοριακό αναρχία
- ένα δήμαρχο που μας κάνει ρεζίλι διεθνώς με τις πράξεις, τα λεγόμενά του και τα έκτροπά του
- ένα δήμαρχο 77 ετών (το 2019) που δεν μπορεί καλά καλά να κουμαντάρει τον ευατό του, και θα κάνουν κάποιοι άλλοι κουμάντο».
Ο συντάκτης αναφέρει ότι «η αποχή δεν είναι λύση» και καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν «τον λιγότερο κακό»
«Καλός και πολιτικός δεν υπάρχει. Αλλά μην ψηφίζετε τον χειρότερο, που αποδεδειγμένα έδειξε ποιός είναι, μόνο και μόνο από αντίδραση στα μνημόνια ή δήθεν για να στείλετε μήνυμα στην κυβέρνηση.
Έτσι και αλλιώς.
1. Η κυβέρνηση ξέρει ότι δεν γουστάρετε τα μνημόνια. Δεν είναι χαζοί. Τα έχουν πάρει τα μηνύματα, αλλά και πάλι τα μνημόνια δεν θα τα αλλάξουν.
2. Ένας δήμαρχος δεν είναι υπεύθυνος για τα μνημόνια, αλλά για τα άλλα πράγματα που τόσο καιρό δεν γουστάρεις στην Θεσσαλονίκη, και από αγανάκτηση θέλεις να αλλάξεις πόλη ή χώρα
Η αποχή δεν είναι λύση. Ο Μπουτάρης βγήκε λόγω αποχής.
Σώσε τη Θεσσαλονίκη. Κάνε το για τα παιδιά σας» αναφέρει η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή της... Κίνησης πολιτών εναντίον της επανεκλογής Μπουτάρη!

Διαβάστε επίσης: Εκλογές 2014 - Αποκλειστικό: Δημοσκοπικά ευρήματα-έκπληξη...