ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκλογές 2019: Νάσος Ηλιόπουλος: Για ποτάκι με ανθρώπους των τεχνών (pics)

Εκλογές 2019: Νάσος Ηλιόπουλος: Για ποτάκι με ανθρώπους των τεχνών (pics)
Ανέπτυξε το όραμά του για την πολιτιστική αναγέννηση της Αθήνας

Δημοτικές Εκλογές 2019: Δεκάδες καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και πολιτιστικοί συντάκτες έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα του Νάσου Ηλιόπουλου, αναδεικνύοντας -ξανά- το πολιτιστικό πλεονέκτημα της «Ανοιχτής Πόλης».

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο Νάσος Ηλιόπουλος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την καθολική ανταπόκριση στο κάλεσμα του, ανέπτυξε το όραμά του για την πολιτιστική αναγέννηση της Αθήνας, «από την αρχή».

Στόχος είναι, όπως τόνισε, ο πολιτισμός να επιστρέψει στις γειτονιές και να είναι προσβάσιμος σε όλους και όλες.

Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα με τον Νάσο Ηλιόπουλο.

«Εχθές περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά, στο Booze Cooperativa παρέα με δεκάδες καλλιτέχνες, ανθρώπους των γραμμάτων και πολιτιστικούς συντάκτες. Τους ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να συζητήσουμε για την πολιτιστική αναγέννηση της Αθήνας. Η “Ανοιχτή Πόλη” άλλωστε, είναι από την ίδρυση της μια δημοτική κίνηση με έντονη πολιτιστική ανησυχία και δράση. Στόχος μας είναι ο πολιτισμός να επιστρέψει στις γειτονιές και να είναι προσβάσιμος σε όλους και όλες» έγραψε στο Facebook ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος.

H ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου στο facebook

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αρχίζει η δίκη του μοντέλου με την κοκαΐνη – Πόσα χρόνια κινδυνεύει να μείνει στη φυλακή (vid)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου με την κοκαΐνη πριν από τη σύλληψή του στο Χονγκ Κονγκ