ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Συνάντηση Τζιτζικώστα - Ψωμιάδη (pics+vid)

Εκλογές 2019: Συνάντηση Τζιτζικώστα - Ψωμιάδη (pics+vid)
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Δημοτικές εκλογές 2019: Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα είχε σήμερα (6/3/2019) ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον πλαίσιο επαφών που έχει ξεκινήσει με φορείς της πόλης.

Οι δυο άνδρες ζήτησαν για το έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη.

«Άκουσα με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τις θέσεις τους συνδυασμού του για τη Θεσσαλονίκη της επόμενης μέρας και το πρόγραμμα, που θα παρουσιάσει σύντομα στους πολίτες. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ένας διεκδικητικός άνθρωπος, ένας μαχητής που θα δώσει, είμαι βέβαιος, τον καλύτερο του εαυτό για να υπερασπιστεί τα δίκαια της Θεσσαλονίκης και για να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην επόμενη μέρα της Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι «συνεργαστήκαμε με τον κ. Τζιτζικώστα, επιτελέσαμε ένα τεράστιο έργο. Χαίρομαι γιατί αυτά που δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τα τελείωσε και ξεκίνησε νέα έργα. Χαίρομαι γιατί η απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θεωρώ από τώρα ότι είναι και ο επόμενος περιφερειάρχης μετά από το σπουδαίο έργο και εγώ πιστεύοντας ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και στο μέλλον».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

Αρχίζει η δίκη του μοντέλου με την κοκαΐνη – Πόσα χρόνια κινδυνεύει να μείνει στη φυλακή (vid)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου με την κοκαΐνη πριν από τη σύλληψή του στο Χονγκ Κονγκ

Σχετικές ειδήσεις