ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος στο Newsbomb.gr: Στόχος μας να αλλάξουμε την Ελλάδα

Βελόπουλος στο Newsbomb.gr: Στόχος μας να αλλάξουμε την Ελλάδα

Εκτός από τη Νέα Δημοκρατία, οι κάλπες της 26ης Μαΐου έβγαλαν ακόμα ένα νέο μεγάλο νικητή, τα ποσοστά του οποίου δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι εξέπληξαν ακόμα και τους δημοσκόπους.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Βελόπουλο και το κόμμα του «Ελληνική Λύση», το οποίο με ποσοστό 4,1% κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή με ευρωβουλευτή τον ίδιο.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο κ. Βελόπουλος σχολίασε ότι στόχος του είναι «να αλλάξει την Ελλάδα» ενώ πρόσθεσε ότι η επιτυχία αυτή ήρθε με πολύ δουλειά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ό ίδιος και οι συνεργάτες του γύρισαν την Ελλάδα τρεις φορές και ότι το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και ενόψει των εθνικών εκλογών.

Ακούστε την δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου στο Newsbomb.gr μετά την επιτυχία του κόμματός του στις Ευρωεκλογές:

Αναλυτικά ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε στο Newsbomb.gr: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οι πολιτικοί θα πρέπει να σταματήσουν να μιλούν και να αρχίσουν να δουλεύουν. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Ούτε μανίκια σηκώνουμε, ούτε σακάκια βγάζουμε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας τώρα για τις Εθνικές Εκλογές προκειμένου να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Σχολιάζοντας το ποσοστό του κόμματος του ανέφερε: «Γυρίσαμε τρεις φορές την Ελλάδα. Πήγαμε σε κάθε πόλη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δεν καθίσαμε στα γραφεία μας περιμένοντας να εκλεγούμε όπως έκαναν οι υπόλοιποι. Όλα γίνονται με δουλειά. Εγώ επιχειρηματίας είμαι δεν είμαι πολιτικός και ξέρω ότι μια επιχείρηση για να πάει καλά θα πρέπει να δουλέψει από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο».

Τέλος σε ερώτηση του Newsbomb.gr, σχετικά με το αν η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών έδωσε ώθηση στο κόμμα του, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι θα πει περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Σχετικές ειδήσεις