ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: Η οικογένεια 33χρονου αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας

Ρέθυμνο: Η οικογένεια 33χρονου αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου γίνεται λόγος για «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με πυροβόλο όπλο, έρευνα περαιτέρω»
In Time /Αρχείο

Ο άνδρας φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να αυτοπυροβολήθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/10/2019) εξ επαφής, στην αποθήκη της επιχείρησής του, σε χωριό του Ρεθύμνου - Η οικογένειά του αμφισβητεί την αυτοχειρία

Αναπάντητα τα ερωτήματα για την οικογένεια 33χρονου που βρέθηκε χθες νεκρός στο Ρέθυμνο. Γι αυτό και διόρισε τεχνική σύμβουλο-ιατροδικαστή προκειμένου να παραστεί στην νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου γίνεται λόγος για «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με πυροβόλο όπλο, έρευνα περαιτέρω»

Το Cretalive επικοινώνησε με την ιατροδικαστή κ. Ελπίδα Σπανουδάκη, η οποία διορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος. Η κυρία Σπανουδάκη τόνισε ότι αναμένουν τα αποτελέσματα του συνόλου των εργαστηριακών εξετάσεων (τοξικολογικές, βαλλιστικές, δείγματα DNA από τα νύχια του θύματος) και θα τοποθετηθούν στην συνέχεια.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 33χρονος δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από τοκογλυφικά κυκλώματα και αυτή είναι μία πτυχή που θα επιχειρήσει να «φωτίσει» η αστυνομική έρευνα αν και τέτοιες υποθέσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες να στοιχειοθετηθούν.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CretaLive, ο 33χρονος αυτόχειρας βρέθηκε χθες στην αποθήκη της επιχείρησής του στη Λούτρα.

Μάλιστα ο αυτόχειρας φαίνεται πως ήταν ο δράστης στην επίθεση με πυροβολισμούς που είχε δεχθεί στα τέλη Αυγούστου, 44χρονος γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των καυσίμων, στο Ηράκλειο.

Για την υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές η οποία διαβιβάστηκε στη δικαιοσύνη.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυξάνονται όλοι οι μισθοί και οι συντάξεις - Δείτε πόσο και από πότε (ΠΙΝΑΚΑΣ - ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ)

Καιρός: Προσεχώς χειμώνας! Βροχές την 28η Οκτωβρίου, καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι τις 4 Νοεμβρίου

Σχετικές ειδήσεις