ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΟΕΕ: Βρήκαν «επιχειρησιακό στρατηγείο» στο υπόγειο - Φωτογραφίες και βίντεο από τα ευρήματα

ΑΣΟΕΕ: Βρήκαν «επιχειρησιακό στρατηγείο» στο υπόγειο - Φωτογραφίες και βίντεο από τα ευρήματα
Η αστυνομία έκανε έφοδο και ερευνά όλους τους χώρους.

Ένα χώρο στο υπόγειο του κεντρικού κτηρίου της ΑΣΟΕΕ, τον οποίο είχαν καταλάβει παράνομα, είχαν ως ορμητήριο οι κουκουλοφόροι που προκαλούσαν αρκετά συχνά επεισόδια και προχωρούσαν σε επιθέσεις στην Πατησίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του Cnn.gr, Μίνας Καραμήτρου, οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και με τη συνδρομή κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε κοντάρια και κράνη, διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, μπουκάλια άδεια, πυροσβεστήρες, και ρούχα που χρησιμοποιούσαν οι κουκουλοφόροι για να αλλάζουν μετά τις επιθέσεις και να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν από τους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, εντόπισαν και δοχείο με υγρό που θα σταλεί στα εργαστήρια για να εξακριβωθεί περί τίνος πρόκειται.

Οι Αρχές είχαν εδώ και καιρό την πληροφορία ότι στο υπόγειο του Οικονομικού Πανεπιστημίου είχε στηθεί ένα ολόκληρο επιχειρησιακό στρατηγείο μπαχαλάκηδων όμως τις προηγούμενες ημέρες ήταν αδύνατο να γίνει η επιχείρηση, καθώς τα μαθήματα είχαν ξεκινήσει και καθημερινά εκατοντάδες φοιτητές βρίσκονταν μέσα στο κτήριο.

Σήμερα το πρωί, όμως, πάνοπλοι αστυνομικοί, αρχικά περικύκλωσαν την ΑΣΟΕΕ και αστυνομικοί της ασφάλειας μπήκαν στα υπόγεια όπου ανακάλυψαν το ορμητήριο των κουκουλοφόρων.

Όλα τα αντικείμενα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα και αμέσως μετά θα σχηματιστεί δικογραφία κατά των προσώπων που θα προκύψουν από την έρευνα των εργαστηρίων.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων - Στοχευμένα στους αδύναμους το πλεόνασμα

Σχετικές ειδήσεις