ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κέρκυρα: Τέλος στο θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό – Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Κέρκυρα: Τέλος στο θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό – Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή
INTIME NEWS

Στοιχεία για το θάνατο του ανθρωπίνου σκελετού που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (12/11), από αγρότη στο χωράφι του στην Κάτω Κορακιάνα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Από την εξέταση που ακολούθησε προέκυψαν στοιχεία ότι αυτός άνθρωπος ήταν αυτόχειρας και απαγχονίστηκε» ανέφερε ο Ιωάννης Αϊβατίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Υπήρχε ένα κάταγμα που παρατηρείται σε περιπτώσεις απαγχονισμού στον θυρεοειδή χόνδρο» διευκρίνισε .

Την ίδια ώρα δίπλα στον ανθρώπινο σκελετό βρέθηκαν μία θηλιά απαγχονισμού, προσωπικά αντικείμενα και το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που τον περασμένο Απρίλιο, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Αϊβατίδη, οι σωματομετρικές παράμετροι του σκελετού που μελετήθηκαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση ταιριάζουν απολύτως με τα χαρακτηριστικά του 35χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού, σε ύψος σωματότυπο και οδοντοστοιχία, ενώ αναμένεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί και η ταυτοποίηση DNA.

«Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο αναντίστοιχο της αυτοχειρίας» επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αιβατίδης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέτσας για προανακριτική Novartis: Φαίνεται πως μιλάμε για κύκλωμα– ΣΥΡΙΖΑ:Πολιτικά νεκρή η Επιτροπή

Καλαμάτα: Τρόμος στο νεκροταφείο - Πήγαν για την εκταφή του πατέρα τους και έπαθαν ΣΟΚ

Σχετικές ειδήσεις