ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΝΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο διαμέρισμα του 20χρονου - Αγνοείται και η μητέρα του

Σοκ στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο διαμέρισμα του 20χρονου - Αγνοείται και η μητέρα του
Intime News

Συναγερμός στις Αρχές - Ο 21χρονος βαφτισιμιός είπε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον 52χρονο και τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων - Ανατριχιαστικά τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας

Αίμα σε τρία δωμάτια, ανάμεσα σε αυτά τα υπνοδωμάτια, και επάνω σε κουβέρτες εντόπισαν οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στο σπίτι του 20χρονου, ο οποίος αποκάλυψε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα. Το απόγευμα του Σαββάτου (28/12) έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 20χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες των Αρχών:

Πάντως, ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν αδειάσει ήδη δύο φορές.

Την ίδια ώρα, ο 20χρονος, τον οποίον αυτή την ώρα εξετάζει ψυχολόγος, δίνει συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς έκανε το έγκλημα. Άλλες φορές ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη την Πέμπτη προς Παρασκευή κι άλλες φορές ότι αυτό συνέβη χθες το βράδυ (27/12).

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και μαρτυρία η οποία υποστηρίζει ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της τον «έκανε κομμάτια». Όμως, τότε, κανένας δεν την είχε πάρει στα σοβαρά.

Η γυναίκα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές της Αττικής θα χιονίσει απόψε