ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πετράλωνα: Ανατριχιαστική ομολογία του 20χρονου - «Τεμάχισα το νονό μου με μπαλτά»

Πετράλωνα: Ανατριχιαστική ομολογία του 20χρονου - «Τεμάχισα το νονό μου με μπαλτά»
Ο νεαρός κατηγορούμενος οδηγείται στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
INTIME NEWS

Την προσεχή Παρασκευή (03/01) αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή ο 21χρόνος, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τον 52χρονο νονό του, τεμάχισε το πτώμα του στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην οδό Πανδώρου στα Πετράλωνα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Εναντίον του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο νεαρός κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (30/12) με τη συνοδεία αστυνομικών και χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ενώπιον των αστυνομικών, ο 20χρονος φέρεται να υπέδειξε το φονικό όπλο το οποίο κατά πληροφορίες εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου. Πρόκειται για ένα μπαλτά που φέρεται να ανευρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος.

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος του 52χρονου

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου, ο οποίος φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 20χρονο βαφτισιμιό του στα Πετράλωνα, σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου και της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή τη μητέρα του 20χρονου, καθώς υπήρχε μαρτυρία η οποία υποστήριξε ότι πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ζητήθηκε η συνδρομή ψυχιάτρου.

Μετά την εξέτασή της, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

Ψάχνοντας στη χωματερή για να βρουν το τεμαχισμένο σώμα του 52χρονου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να φωτίσουν την τραγική οικογενειακή ιστορία.

Ο 20χρονος θα οδηγηθεί αύριο (30/12) στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού του 20χρονου και πάνω σε κουβέρτες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ακόμη, έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 20χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του.

Ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι είχαν αδειάσει ήδη δύο φορές.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Ζηνοβία: Τραγωδία στις Πλαταιές - Νεκρός ένας άνδρας μέσα στο σπίτι του από αναθυμιάσεις

Δείτε LIVE πού χιονίζει ΤΩΡΑ σε όλη τη χώρα

Σχετικές ειδήσεις