ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός στην ΓΑΔΑ για τα Εξάρχεια: Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ

Συναγερμός στην ΓΑΔΑ για τα Εξάρχεια: Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ
INTIME NEWS

Μέσα στην περιοχή των Εξαρχείων με συχνές διελεύσεις και περιπολίες αστυνόμευσης βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης η ομάδα ΔΙΑΣ.

Μετά τις απανωτές επιχειρήσεις στην πλατεία Εξαρχείων κατά τις εγκληματικότητας, οι επιτελείς της Ασφάλειας προχώρησαν τα επιχειρησιακά τους σχέδια και ομάδες ΔΙΑΣ βρίσκονται σε περιπολίες σε κεντρικούς δρόμους μέσα στα Εξάρχεια, πως συμβαίνει σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.

Σήμερα Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, έγιναν περιπολίες στις οδούς Καλλιδρομίου, Ερεσού και Πατησίων, ενώ το νέο επιχειρησιακό σχέδιο περιλαμβάνει τακτές διελεύσεις κάθε φορά σε διαφορετικά δρομολόγια, αλλά και σε σημεία των Εξαρχείων που αποτελούσαν «απαγορευμένοι» δρόμοι για τη διέλευση αστυνομικών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το CNN Greece και την αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου, η ομάδα «Δράση» -που ενισχύεται με την απόκτηση κι άλλων αστυνομικών στους ήδη 1.500 νεοπροσλαμβανόμενους- αναμένεται να αναλάβει ένα βασικό κομμάτι περιπολιών, δεδομένου μάλιστα ότι θα αυξηθούν σε πέντε οι ομάδες που θα βρίσκονται στους δρόμους κάθε εξάωρο.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθούν οι ομάδες της ΟΠΚΕ και από 30 θα γίνουν 40, ενώ ο τομέας δράσης τους θα είναι κυρίως η δυτική Αττική και θα επεκτείνεται από τον Ωρωπό μέχρι το Λαύριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Mega: Πότε βγαίνει και πάλι «στον αέρα»

Σχετικές ειδήσεις