ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λαμία: Κλέφτες ρίχνουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα στον Σπερχειό – Απίστευτες εικόνες (pics)

Λαμία: Κλέφτες ρίχνουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα στον Σπερχειό – Απίστευτες εικόνες (pics)

Όχι ένα αλλά δύο κλεμμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον υπερχείλιστη του Σπερχειού ποταμού στο ύψος της Ανθήλης.

Οι δράστες – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamianow.gr - έκλεψαν τα δύο αυτοκίνητα τα τελευταία 24ωρα το ένα, αγροτικό, από την Δαμάστα και το άλλο Ι.Χ απ’ τον Σ.Σ Σταθμό Λιανοκλαδίου, για το οποίο μάλιστα δεν είχε γίνει αντιληπτή η κλοπή του.

Το μεσημέρι της Κυριακής σύμφωνα με τις πληροφορίες κυνηγός που βρέθηκε στο σημείο εντόπισε τα δύο οχήματα καλώντας στην αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν οι κάτοχοι των οχημάτων που πιστοποίησαν ότι πρόκειται για τα δικά τους αυτοκίνητα. Η αστυνομία θα ελέγξει αν τα δύο οχήματα ενεπλάκησαν από τους κλέφτες σε κάποια παρατακτική συμπεριφορά και κυρίως το αγροτικό.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής αγροτικό αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να κλαπεί ATM στην περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να είναι το αγροτικό όχημα το οποίο είχε κλαπεί χθες από την περιοχή της Δαμάστας το οποίο θέλησαν να ξεφορτωθούν στη συνέχεια οι κλέφτες.

Δείτε την gallery:

Πηγή: lamianow.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Αθήνα: Αποκαλύψεις - σοκ για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Καιρός: «Εξαφανίζεται» το χιόνι από την Ελλάδα – Τι αποκαλύπτουν οι δορυφορικές εικόνες

Σχετικές ειδήσεις