ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλιούπολη: Δείτε πού κρύφτηκαν οι διαρρήκτες για να μην τους βρουν οι αστυνομικοί (pics)

Ηλιούπολη: Δείτε πού κρύφτηκαν οι διαρρήκτες για να μην τους βρουν οι αστυνομικοί (pics)

Στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν τρείς Γεωργιανοί που διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Ηλιούπολης-Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις

Συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρείς Γεωργιανοί, ηλικίας 24 και 23 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην ίδια περιοχή.

Δείτε την gallery:

Ειδικότερα, οι δράστες βραδινές ώρες του Σαββάτου, εισήλθαν σε διώροφη κατοικία και παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας διαμερίσματος, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια. Στη συνέχεια με την ίδια μέθοδο, εισήλθαν στην ισόγεια αποθήκη της οικίας, πλην όμως εντοπίσθηκαν από τους προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., κρυμμένοι μέσα σε ντουλάπα και κάτω από κρεβάτι και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, πλαστική κάρτα, γάντια μιας χρήσης, ζευγάρι κάλτσες, μαντήλι προσώπου καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μεταναστευτικό LIVE BLOG: Το Newsbomb.gr σε Έβρο και Μυτιλήνη - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Μεταναστευτικό - Εκβιάζει τους πάντες ο Ερντογάν: Ήρθε η ώρα να πάρετε το μερίδιο που σας αναλογεί

Σχετικές ειδήσεις