ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στην Κηφισιά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή στον αστυνομικό

Έγκλημα στην Κηφισιά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή στον αστυνομικό

Διπλό φονικό στην Κηφισιά: Ποιος είναι ο δράστης - Ήθελε να δολοφονήσει και τις δύο γυναίκες

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη οπλοχρησία άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του και την φίλη και συνάδελφο της, έξω από το σούπερ μάρκετ που δούλευαν τα δύο θύματα, στην Κάτω Κηφισιά, το απόγευμα της Τετάρτης (18/03).

Ο 35χρονος κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρεται να αποδίδει το έγκλημα σε φόρτισή του εξαιτίας της απόφασης τής εν διαστάσει συζύγου του να μεταφέρει τα δύο τους παιδιά στη Θήβα με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να έρχεται σε επαφή μαζί τους.

Αυτός είναι ο αστυνομικός

Μετά το άγριο έγκλημα, ο ίδιος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είπε στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν, ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί το χωρισμό αλλά κυρίως το γεγονός ότι η γυναίκα του είχε στείλει τα δύο παιδιά τους στους γονείς της στη Θήβα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να τα βλέπει.

Ο υπαρχιφύλακας Γ.Λ. είχε σκοπό να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της, από την αρχή. Ο αστυνομικός που το βράδυ της Τετάρτης (18/03) με το υπηρεσιακό του όπλο σκότωσε τις δύο γυναίκες στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, από την αρχή το σχέδιό του προέβλεπε να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του, αλλά και τη στενή της φίλη, η οποία -όπως ισχυρίζεται ο δράστης- «έβαζε λόγια και επηρέαζε την πρώην σύζυγό του».

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ότι αρχικά ο δράστης μπήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ που εργάζονταν οι δύο γυναίκες και άρχισε να τις ψάχνει για να τις σκοτώσει.

Ρωτούσε τους υπαλλήλους για το πού βρίσκονται οι δύο γυναίκες, οι οποίες τυχαία εκείνη την ώρα είχαν βγει έξω για να κάνουν το διάλειμμά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος των δύο γυναικών ήταν γνώριμος στους συναδέλφους της πρώην συζύγου του, καθώς κάθε τόσο πήγαινε στην εργασία της και της δημιουργούσε προβλήματα μιας και η άτυχη Π.Λ., η πρώην σύζυγός του, τον είχε διώξει από κοντά της.

Ο δράστης τις ακολούθησε κι όταν τις εντόπισε στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, άρχισε να πυροβολεί και τις δύο εν ψυχρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες του δράστη κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ GALLERY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Δείτε εικόνες από το σημείο του διπλού φονικού στη gallery που ακολουθεί:

Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο με την πρώην σύζυγό του και οι διαπληκτισμοί για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, πέντε και οκτώ ετών, δημιουργούσε συνεχώς ένταση μεταξύ τους.

Ο δράστης που υπηρετεί στην Τροχαία της Νέας Ιωνίας εργαζόταν κανονικά μέχρι και το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας.

Τα ερωτήματα, όμως, για το πώς ένας αστυνομικός που φέρει όπλο έφτασε στο σημείο να κάνει διπλή δολοφονία είναι πολλά. Πολλά είναι και αυτά σχετικά με το πώς είναι δυνατόν να μην είχαν αντιληφθεί τίποτα οι συνάδελφοί του και οι προϊστάμενοί του. Για το πώς δηλαδή δεν είχε καταλάβει κανείς ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν προβληματική και για το ότι ο θυμός και η ένταση μέσα του ήταν σε τέτοιο βαθμό που τον οδήγησαν στη διπλή ανθρωποκτονία.

Στην υπηρεσία του ισχυρίζονται ότι δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό και ότι δεν έδινε και ο ίδιος αφορμές.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σας αφορά! Πόσοι έχουν τα συμπτώματα στην Ελλάδα – Αναλυτικοί χάρτες

Κορονοϊός: Δείτε ΕΔΩ αν δικαιούστε το επίδομα των 800 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις