ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διπλό φονικό στην Κηφισιά: Μια γεμιστήρα άδειασε ο αστυνομικός πάνω στις δύο γυναίκες

Διπλό φονικό στην Κηφισιά: Μια γεμιστήρα άδειασε ο αστυνομικός πάνω στις δύο γυναίκες

Τρία παιδιά έμειναν ορφανά μετά το δολοφονικό αμόκ ενός 35χρονου αστυνομικού, το απόγευμα της Τετάρτης (18/03) έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά.

Δράστης του διπλού φονικού είναι ένας 35χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής.

Θύματά του, η πρώην σύζυγός του μητέρα δύο παιδιών και μία φίλη της, μητέρα ενός παιδιού, οι οποίες είχαν βγει από το σούπερ μάρκετ για να κάνουν διάλειμμα.

Ο 35χρονος τις πλησίασε λίγο μετά τις 18:30 ενώ βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο καθώς η θερμοκρασία ήταν χαμηλή εκείνη την ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες άδειασε μια γεμιστήρα πάνω τους, σκοτώνοντάς τις με το υπηρεσιακό του όπλο, στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας:

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με τις δύο γυναίκες να κείτονταν μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ ο δράστης είχε διαφύγει.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα ασφάλειας της περιοχής. Εκεί, ο 35χρονος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για το διπλό έγκλημα.

Αφορμή της φονικής επίθεσης, φαίνεται πως ήταν η επιμέλεια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση -σύμφωνα με πληροφορίες- εδώ και τρία χρόνια.

Σημειώνεται επίσης ότι και στο οικογενειακό του περιβάλλον ήταν γνωστό ότι οι καυγάδες ήταν συνεχείς ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός στην Ιταλία: Συγκλονιστικές εικόνες - Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει «θύματα πολέμου» (vid)

Κορονοϊός - Γερμανός επιστήμονας αποκαλύπτει τα «άγνωστα» συμπτώματα του ιού

Σχετικές ειδήσεις