ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν απάτες μέσω διαδικτύου

Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν απάτες μέσω διαδικτύου

Απάτες, μέσω διαδικτύου, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης, στις 25 και 26 Φεβρουαρίου αφαίρεσε από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός άνδρα και μιας γυναίκας, το χρηματικό ποσό των 3.920 ευρώ, το οποίο χρησιμοποίησε στην συνέχεια σε διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί για τη διερεύνηση του περιστατικού, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη και στην συνέχεια τον αναζήτησαν στην Πάτρα, χωρίς όμως να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 27χρονου έχουν επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Όμως, εκτός όμως από τις έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου, οι αστυνομικοί προσπαθούν ταυτόχρονα να βρουν και με ποιο ακριβώς τρόπο αφαίρεσε τα χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του άνδρα και της γυναίκας.

Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει θύματα της διαδικτυακής απάτης και άλλοι πολίτες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αργολίδα: Γέμισε ο δρόμος νεκρά χελιδόνια - Τι συνέβη;

Σχετικές ειδήσεις