ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη η 35χρονη - Δεν έχει ομολογήσει

Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη η 35χρονη - Δεν έχει ομολογήσει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι - Οδηγείται στην Ευελπίδων - Δεν έχει ομολογήσει

Συνελήφθη η 35χρονη γυναίκα που είχε οδηγηθεί στην Ασφάλεια ως η βασική ύποπτη για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Η σύλληψη προς το παρόν δεν είναι για την επίθεση με το βιτριόλι αλλά για απείθεια.

Όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

Η ίδια πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει την ενοχή της για το έγκλημα με το βιτριόλι. Η δικογραφία αναμένεται να σταλεί στον εισαγγελέα αργά το απόγευμα.

Το κίνητρό της, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ερωτική αντιζηλία, ενώ στην έρευνα των Αρχών στο σπίτι της, βρέθηκε και η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Έλυσε το μυστήριο ο σύντροφος της 35χρονης - Γι' αυτό της έριξε βιτριόλι

Νωρίτερα ο σύντροφος της 35χρονης κατέθεσε στις Αρχές.

Η 35χρονη φέρεται να είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο άνδρας, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα.

Ακόμη, είπε ότι η 35χρονη θεωρούσε λανθασμένα ότι η 34χρονη Ιωάννα έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου.

Αυτή είναι η συλληφθείσα

Την εικόνα της 35χρονης που βρίσκεται από το πρωί στα χέρια των ανακριτικών αρχών ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, εξασφάλισε το lawandorder.gr και μπορείτε να την δείτε στην παρακάτω gallery:

Η άγνωστη σχέση των δύο γυναικών

Κοινό παρελθόν φαίνεται πως είχε η άτυχη Ιωάννα, με την 35χρονη που συνελήφθη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η 35χρονη που προσήχθη ως βασική ύποπτη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει δεν είναι άγνωστη στο θύμα.

Η 35χρονη, φερόμενη ως δράστιδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, πολύ κοντά στο χωριό όπου μετακόμισε η οικογένεια της Ιωάννας όταν εκείνη ήταν μικρή.

Σύμφωνα με το «Έθνος», οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν σε γειτονικά χωριά και κατά πληροφορίες πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία.

Στα 18 τους πέρασαν στο πανεπιστήμιο - στη Νομική η 35χρονη και στο Οικονομικό η 33χρονη - και έτσι αμφότερες, περίπου την ίδια περίοδο, μετακόμισαν και ξαναβρέθηκαν στην Αθήνα.

Καθώς η καταγωγή τους ήταν κοινή και, μάλιστα, είχαν και κοινές παρέες στην πρωτεύουσα, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια: είτε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις σε σπίτια κοινών φίλων, είτε σε βραδινές εξόδους και εκδηλώσεις με συγγενείς ή φίλους που γνώριζαν και οι δύο. Κάτι άλλωστε που προδίδουν και τα κοινά... check in στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι ενώ μέχρι πριν από περίπου ένα χρόνο τίποτα δεν προμήνυε ότι οι σχέσεις τους θα διαταραχθούν προέκυψε ένα τρίτο πρόσωπο.

Τότε εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα κι ήρθε η ρήξη, καθώς η 35χρονη θεωρούσε την Ιωάννα ως εμπόδιο στα σχέδια της για να προχωρήσει σοβαρά με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ότι η δράστιδα γενικώς ζήλευε το θύμα...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς σοβαρή ψυχική νόσο η παρουσιάστρια που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά