ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένοι οι γείτονές της - «Βόμβα» από συγγενή της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένοι οι γείτονές της - «Βόμβα» από συγγενή της 35χρονης

Το Newsbomb.gr βρεθηκε στη γειτονιά της 35χρονης, η οποία συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας - Τι λένε οι γείτονες -  Τι δήλωσε συγγενής της 35χρονης, φερόμενης ως δράστριας της επίθεσης

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Στην περιοχή του Ζωγράφου στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει η 35χρονη που συνελήφθη της επίθεσης στην 34χρονη Ιωάννα, οι γείτονες είναι σοκαρισμένοι.

Μιλούν για μία γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ατόμων από τη γειτονιά και ενοίκων από την πολυκατοικία η 35χρονη ζούσε με τον αδερφό της.

Δείτε τι είπαν οι γείτονες για την 35χρονη στο Newsbomb.gr:

Όπως λένε οι γείτονες, όλο αυτό το διάστημα μετά την επίθεση, η γυναίκα κυκλοφορούσε κανονικά χωρίς να κινήσει σε κανέναν υποψίες ότι συμβαίνει κάτι.

Η 35χρονη που συνελήφθη, εντοπίστηκε στην περιοχή του Ζωγράφου ενώ έβγαινε από το σπίτι της και προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο που κατοικεί στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες, από την άρση απορρήτου αλλά και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Εντός της ημέρας ενδέχεται να προσαχθεί μια ακόμα γυναίκα, η οποία φέρεται να προμήθευσε το βιτριόλι στην δράστιδα.

Επίσης, σήμερα ή το αργότερο αύριο, οι αστυνομικοί θα επισκεφθούν την Ιωάννα στο νοσοκομείο προκειμένου να της δείξουν φωτογραφίες της 35χρονης, για να δουν αν την αναγνωρίζει ως τη δράστη της επίθεσης.

«Πλήρωσαν την ξαδέρφη μου για να το κάνει»

Την ίδια στιγμή, συγγενής της 35χρονης, προέβη σε καταγγελία-«βόμβα», η οποία ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα αναφορικά με την έρευνα, τόσο για την εμπλοκή, όσο και για τα κίνητρα της προσαχθείσας για την επίθεση με το βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ξαδέρφη της φερόμενης ως δράστριας, είπε πως «η ξαδέρφη μου πληρώθηκε, πληρώθηκε από κάποια άλλη. Είχε κάποιο θέμα η Ιωάννα με μια άλλη και πήγε η… της έδωσε χρήματα για να πάει να της ρίξει το βιτριόλι της Ιωάννας. Ήθελε χρήματα η ξαδέρφη μου, δεν ξέρω τι έκανε, τα πήρε τα χρήματα, η άλλη έχει εξαφανιστεί τελείως και δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα, τι θα κάνει, τι θα πει η ξαδέρφη μου στην αστυνομία».

Τι βρήκαν στο σπίτι της 35χρονης

Η 35χρονη γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των βασικών υπόπτων στις οποίες είχε εστιάσει έως τώρα η Αστυνομία αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει.

Στην κατοχή της προσαχθείσας βρέθηκε μια τηλεκάρτα -με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί-, μια περούκα αλλά και η καμπαρντίνα που φορούσε τη στιγμή της επίθεσης.

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της, στην οποία είναι και η ίδια παρούσα. Σε αυτό βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ένα πακιστανικό τηλέφωνο.

Ένα αίτημα φιλίας στο Facebook η αφορμή

Θύτης και θύμα κατάγονται από διπλανά χωριά της Αιτωλοακαρνανίας και γνωρίζονταν. Επίσης, η εταιρεία στην οποία εργάζεται η 35χρονη -τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στου Φιξ- φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η Ιωάννα.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Cnn Greece, Μίνα Καραμήτρου, ένα αίτημα φιλίας που έκανε ο σύντροφος της 35χρονης στην Ιωάννα στο Facebook, ήταν η αφορμή για να οργανώσει την επίθεσή της. Η 35χρονη φέρεται να ζήλευε καθώς πίστευε ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ τους.

Ο δικηγόρος σύντροφός της ο οποίος έχει ήδη καταθέσει παραδέχθηκε ότι γνώριζε το θύμα και ότι υπήρχε μια μικρή επαφή μέσω facebook μαζί της ενώ έκανε λόγο και για έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την 35χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά φαίνεται να ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση βιτριόλι: Αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr