ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κοιλάδα: Επιμένει στο σενάριο της αυτοκτονίας η «μαύρη χήρα»

Κοιλάδα: Επιμένει στο σενάριο της αυτοκτονίας η «μαύρη χήρα»

«Είναι πολύ σκληρό για μία γυναίκα να είναι αθώα και να βρίσκεται στη φυλακή», δήλωσε μεταξύ άλλων στην απολογία της η γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία του καπετάνιου.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Ερμιονίδας διακόπηκε με την ολοκλήρωση της απολογίας της χήρας ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η χήρα της Κοιλάδας κατά τη διάρκεια της απολογίας της κατηγόρησε τους συγχωριανούς της λέγοντας ότι έβγαζαν μυθεύματα και πως βρίσκεται στο εδώλιο από το κουτσομπολιό τους. Επίσης, αναφέρθηκε στην 16χρονη κόρη της η οποία όπως της είπε την επισκέπτεται και την καθησυχάζει λέγοντάς της να μη φοβάται γιατί είναι αθώα.

Η κατηγορούμενη άφησε αιχμές για εξωσυζυγική σχέση του άτυχου καπετάνιου και υποστήριξε ότι ο σύζυγός της αυτοκτόνησε. «Είναι πολύ σκληρό για μία γυναίκα να είναι αθώα και να βρίσκεται στη φυλακή».

Η ακροαματική διαδικασία η οποία διεξάγεται εδώ και ενάμιση χρόνο θα συνεχιστεί στις 8 Ιουλίου, οπότε θα ακολουθήσει η πρόταση του εισαγγελέα. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και εκείνες των συνηγόρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης.

Οι ισχυρισμοί της χήρας για το έγκλημα

Η 38χρονη, είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο είχε αποκτήσει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014. «Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστήριζε λίγο πριν καταδικαστεί σε ισόβια.

Τότε, και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς, φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες:

«Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» φέρεται ότι είχε πει. Η 38χρονη, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Πληροφορίες: Εφημερίδα Espresso

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό το μήνυμα στο Facebook έστειλε η 35χρονη στην Ιωάννα