ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό το μήνυμα έστειλε στο Facebook η 35χρονη στην Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό το μήνυμα έστειλε στο Facebook η 35χρονη στην Ιωάννα

Αποκαλύψεις που αποδεικνύουν την ήσσονος σημασίας αφορμή για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έρχονται στο φως τη δημοσιότητας.

Ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, Απόστολος Λύτρας είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως όταν την ενημέρωσε ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη εκείνη «πάγωσε» και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να του απαντήσει ότι την γνωρίζει και πως δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνη το μυαλό της.

Η Ιωάννα του είπε ότι είναι απλά μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και πως το «τρίτο πρόσωπο» ούτε καν το γνωρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν ανέφερε το όνομά της ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αρχές.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι όντως πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό αλλά μάλλον ήπιο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια». «Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα ''αν γνωρίζεις τον τάδε'', η Ιωάννα απάντησε ''όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας’’ αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος.

Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στη σύλληψή της

Σύμφωνα με την συντάκτρια αστυνομικού ρεπορτάζ του CNN.gr, Μίνα Καραμήτρου, οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής όταν πήραν τα χέρια τους την ανάλυση της τηλεκάρτας που χρησιμοποίησε η 35χρονη για να καλέσει ταξί και να φύγει από το σημείο της επίθεσης διαπίστωσαν ότι εκτός από τις τρεις κλήσεις που είχε κάνει στην εταιρεία ραδιοταξί υπήρχε και μια κλήση σε έναν αλλοδαπό στον οποίο απευθύνθηκαν οι αστυνομικοί και όπως διαπίστωσαν ήταν την ημέρα που είχε επικοινωνήσει μαζί του η 35χρονη για μια προσωπική της δουλειά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον άνδρα ποια είναι αυτή η γυναίκα που επικοινώνησε μαζί του και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η 35χρονη.

Αυτό ήταν το πρώτο και το πιο ουσιαστικό στοιχείο για να βάλουν στο μικροσκόπιο οι αστυνομικοί τη συγκεκριμένα γυναίκα και να εντοπίσουν το πρωί της Πέμπτης, μέσα στην τσάντα της την τηλεκάρτα που είχε χρησιμοποιήσει και μάλιστα λίγο αργότερα να εντοπίσουν και την περούκα αλλά και την καμπαρντίνα.

Όπως έγινε γνωστό, εκτός από την κάρτα, την καμπαρντίνα και την περούκα, στο σπίτι της ύποπτης βρέθηκε και το σακίδιο που φέρεται να φορούσε την ώρα της επίθεσης, το οποίο φαίνεται στα βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης (20/06), όταν η 34χρονη έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ από μια γυναίκα, που της είχε στήσει καρτέρι, στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων, όπου εργάζεται, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί στην είσοδο του κτηρίου. Η σατανική γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτηρίου και ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί.

Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένοι οι γείτονές της - «Βόμβα» από συγγενή της 35χρονης