ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη - «Τηρεί το δικαίωμα της σιωπής»

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη - «Τηρεί το δικαίωμα της σιωπής»

Επίθεση με βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Η κατηγορούμενη έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί, ενώ έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και για το λόγο αυτό παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για λίγα λεπτά.

Μάλιστα, κατά την έξοδό της από την Ευελπίδων, η 35χρονη δεν αντέδρασε όταν μία μία γυναίκα από το συγκεντρωμένο πλήθος τής φώναξε «έκλεισες δύο σπίτια, τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες».

Δείτε το βίντεο:

Η στιγμή που φεύγει από την Ευελπίδων:

Η 35χρονη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο συνήγορος της 35χρονης βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή τόνισε ότι η 35χρονη δεν είναι σε θέση να απολογηθεί: «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες κατά την άφιξή της στα δικαστήρια:

Εμμονή με μελαχρινή γυναίκα

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη δράστις είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα από τη δουλειά της.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».

Το ΑΠΕ αποκάλυψε, ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, φαίνεται, ότι είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

Δείτε την gallery:

Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον ... (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα ... τριχιά Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει...».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Τα μηνύματα της Ιωάννας με την 35χρονη

Την ίδια ώρα, στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες το 2018, όταν η 35χρονη επικοινώνησε με την Ιωάννα και της ζήτησε να μπλοκάρει στο facebook το αίτημα του φίλου της.

Μάλιστα όπως θα διαβάσετε, της μίλησε πολύ φιλικά και με άνεση χωρίς κανένας να μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο διάλογος θα μπορούσε να κρύβει τόσο μίσος.

Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.

Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ότι θες.

Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν... Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.

Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;

Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.

Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

Θύμα: Ότι θέλεις εσύ.

Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

Θύμα: Τον διαγράφω τώρα μην ανησυχείς καθόλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις – Αναζητούν το πτώμα της σε πηγάδι