ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εκτέλεση στα Βριλήσσια: Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και έκαψαν το αμάξι τους

Εκτέλεση στα Βριλήσσια: Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και έκαψαν το αμάξι τους

Οι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πληροφορίες, πλησίασαν το θύμα ενώ περπατούσε και άνοιξαν σε βάρος του πυρ μέρα μεσημέρι στα Βριλήσσια.

Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα, απομακρύνθηκαν και έκαψαν το αυτοκίνητο στο Πάτημα Χαλανδρίου, από όπου και εξαφανίστηκαν με όχημα διαφυγής που είχαν εκεί σταθμευμένο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με φόντο τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της νύχτας, «βλέπουν» οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη δολοφονία 56χρονου στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια.

Το σημείο της εκτέλεσης (οδός Υμηττού), σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται σε κάθετο δρόμο από την οδό του σπιτιού του. Οι δράστες τον παρακολουθούσαν και του έστησαν καρτέρι. Δεδομένο θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι γνώριζαν τα καθημερινά του δρομολόγια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, μάρκας BMW.

Πλησίασαν το θύμα ενώ περπατούσε και άνοιξαν σε βάρος του πυρ. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα, απομακρύνθηκαν και έκαψαν το αυτοκίνητο στο Πάτημα Χαλανδρίου, από όπου και εξαφανίστηκαν με όχημα διαφυγής που είχαν εκεί σταθμευμένο.

Διαβάστε ΕΔΩ για το παρελθόν του θύματος

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια με «άρωμα νύχτας»: Ένας νεκρός - Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ