ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στον Εισαγγελέα ο γιος του εφοπλιστή για τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Στον Εισαγγελέα ο γιος του εφοπλιστή για τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Την πόρτα της Εισαγγελίας πέρασε ο γιος του γνωστού εφοπλιστή που συνελήφθη για το αιματηρό επεισόδιο στο Περιστέρι.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο γιος του γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν Αλβανό, για το αιματηρό επεισόδιο στο Περιστέρι.

Ζητώντας από τους φωτογράφους να μην τραβάνε καμία φωτογραφία, ο συλληφθείς οδηγήθηκε πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας ενώ υπήρξε και ένταση με τους φωτογράφους να τραμπουκίζονται.

Το χρονικό της επίθεσης

Το θύμα, ένας 32χρονος, πήγε σε μία μάντρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι για να πληρώσει μία οφειλή. Eξερχόμενος από τη μάντρα δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα.

Ο ένας τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο πρόσωπο και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο μόνο του, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περιοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικοί εντόπισαν στο Χαϊδάρι αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι τα άτομα αυτά επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Περιστέρι.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν. Ο ένας από τους δύο είναι γιος εφοπλιστή και ιδιαίτερα γνωστός στους κοσμικούς κύκλους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επίθεση έχει… άρωμα νύχτας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί