ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σέρρες: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία του 42χρονου - Τι λένε οι φίλοι του

Σέρρες: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία του 42χρονου - Τι λένε οι φίλοι του
INTIME NEWS

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία του 42χρονου ηλεκτρολόγου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε αγροτική περιοχή κοντά στον ποταμό Στριμώνα στις Σερρές.

Τα πισώπλατα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο που δέχθηκε ο ηλεκτρολόγος, ήταν βίαια, επιθετικά και άγρια, γεγονός που προκαλεί εντύπωση στους οικείους του, αφού όπως λένε, δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Η κ. Μυρσίνη Χρυσαφούδη, φίλη του 42χρονου, δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του φίλου της. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν ξέρω. Πολύ κρίμα να καταλήγει ένας άνθρωπος νεότατος με αυτό τον τρόπο» τόνισε μιλώντας στο Mega, λέγοντας πως ο άτυχος 42χρονος δεν είχε προκαλέσει ποτέ ούτε δημιουργούσε προβλήματα.

Μοναχικό, ήσυχο και δουλευταρά. Έτσι περιγράφουν φίλοι και γείτονες τον 42χρονο ηλεκτρολόγο που η καθημερινότητά του ήταν στις οικοδομές και στα σπίτια που ανακαίνιζε.

Η γυναίκα του και το παιδί του ζουν στην Σερβία και σχεδίαζε να πάει να τους δει τα Χριστούγεννα.

Τα ρολά στα παράθυρα του σπιτιού του ανοιχτά, τα παπούτσια του τακτοποιημένα.

Ήταν μια ημέρα σαν άλλος τις άλλες όταν ο ηλεκτρολόγος πήρε το αμάξι του να πάει στην δουλειά του στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα και δεν τον ξαναείδε κανείς, σύμφωνα με το Mega.

Ο 42χρονος εξαφανίστηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, την ημέρα των γενέθλιών του και 5 ημέρες μετά βρέθηκε δολοφονημένος, με τα ερωτήματα ποιος και γιατί τον σκότωσε, να μένουν αναπάντητα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθολικό lockdown και στην Κοζάνη - Αυτά είναι τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ