ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονική συμπλοκή στη Νέα Σμύρνη: Ένα γκρι Opel αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Που στρέφονται οι έρευνες

Φονική συμπλοκή στη Νέα Σμύρνη: Ένα γκρι Opel αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Που στρέφονται οι έρευνες
InTime

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel και χρώματος γκρι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική συμπλοκή στην πλατεία του Αγίου Σώστη, με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Με αυτό το αυτοκίνητο διέφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, οι οποίοι πριν βγάλουν τα όπλα διαπληκτίστηκαν με νεαρούς. Ο πατέρας ενός εξ αυτών φαίνεται ότι προσπάθησε να υπερασπιστεί το γιο του, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι δράστες έφτασαν στο σημείο με ένα γκρι αυτοκίνητο και διέφυγαν με αυτό προς την περιοχή των Πετραλώνων. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους οι ένοπλοι δεν μετέβησαν στην πλατεία του Αγίου Σώστη για να σκοτώσουν. Το πιθανότερο είναι να ξέσπασε καυγάς που κατέληξε στους πυροβολισμούς.

«Εάν πήγαιναν εκεί για να σκοτώσουν δεν θα επέλεγαν τη συγκεκριμένη ώρα. Δηλαδή μία ώρα που η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο. Οι μάρτυρες ήταν πολλοί, το ίδιο και οι κάμερες στην περιοχή. Εκτιμούμε ότι κάτι δεν πήγε καλά στο ραντεβού τους και έβγαλαν τα όπλα», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και μία γυναίκα, η οποία δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό. Ο ένας τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι. Νεκρός έπεσε ο πατέρας του, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο τέταρτος τραυματίας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι προσωπικές διαφορές και οι οικονομικές διαφορές. Από το σημείο περισυνελέγησαν κάλυκες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, προκειμένου να εξεταστεί εάν τα όπλα είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν χθες τα στοιχεία ταυτότητας των αυτοπτών μαρτύρων αλλά και των συγγενών των θυμάτων, προκειμένου να ανοίξει ο κύκλος των καταθέσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες - Πατέρας έφαγε σφαίρες για τον γιο του