ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποπλάνηση 13χρονου: Η καθηγήτρια έμπαινε και στο σπίτι του αγοριού - Δηλώνει «μεταμελημένη» (pics)

Αποπλάνηση 13χρονου: Η καθηγήτρια έμπαινε και στο σπίτι του αγοριού - Δηλώνει «μεταμελημένη» (pics)
Intime News

Από τα σύννεφα δηλώνουν ότι έπεσαν οι γονείς του 13χρονου μαθητή, όταν αντίκρισαν τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες, που το παιδί τους αντάλλασσε με την 35χρονη φιλόλογο, που κατηγορείται ότι το αποπλάνησε.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τους γονείς να εξιστορούν απίστευτα περιστατικά και την καθηγήτρια να δηλώνει ερωτευμένη με τον μαθητή.

Οι γονείς του 13χρονου την εμπιστεύονταν με κλειστά τα μάτια.

Έμπαινε στο σπίτι τους και παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών προκειμένου να βελτιωθεί η επίδοσή του έτσι τουλάχιστον νόμιζαν οι γονείς του μαθητή, όπως μεταδίδει το Mega.

Ο μικρός έλεγε στους γονείς του ότι θα δει τους φίλους του και πήγαινε να την συναντήσει.

Η φιλόλογος είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού μόλις 3 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ήταν παντρεμένη αλλά βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Εκτός από καθηγήτρια φιλολογικών, είναι και δασκάλα χορού.

Δείτε φωτογραφίες της στη Gallery:

Δηλώνει «μεταμελημένη»

Μεταμελημένη για τις πράξεις που κατηγορείται, είναι η 35χρονη καθηγήτρια η οποία φέρεται να αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κατηγορούμενη έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο κ. Κόντος μιλώντας στον ANT1, έκανε λόγο για ανακρίβειες αναφορικά με τα όσα είχαν γίνει γνωστά περί ταξιδιού του μαθητή με την κατηγορούμενη στο εξωτερικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «κάτι δεν ισχύει», ενώ στάθηκε και στο καλό ιστορικό προφίλ της κατηγορούμενης.

Ο συνήγορος της 35χρονης επανέλαβε ότι η εντολέας του είναι ιδιαίτερα μεταμελημένη για την συνθήκη που έχει βάλει τον 13χρονο αλλά και την οικογένειά του, «από την πρώτη πράξη έχει καταλάβει την ηθική απαξία της πράξης της και είναι μεταμελημένη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το «κοκτέιλ» μέτρων που εξετάζουν οι λοιμωξιολόγοι - Μεγάλη ανησυχία για τα κρούσματα